Kакво не понасят различните зодии
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Kакво не понасят различните зодии

Kакво не понасят различните зодии

Гняв

Колкото и да е странно, от това каква е зодията ви зависи какво не можете да понасяте. Така например Овните са перфектни организатори, затова не обичат, когато някой прави планове за живота им вместо тях.

Те не харесват хора, които постоянно им досаждат, както и такива, които не изпълняват дадените обещания. Овенът не е от хората, които с радост изпълняват молбите на другите, когато някой го моли за услуга, това може дори да го подразни.

Телците не понасят хора, които не споделят техните възгледи за живота. Те не понасят лъжата, храната, която не изглежда добре, липсата на стил, скучните събеседници и това някой постоянно да им казва какво да правят. Споровете не са любими за Телците, както и гръмогласните хора.

Близнаците не обичат, когато някой се опитва да ги засенчи. Те не понасят неуважението, бавните реакции, хората, които им посочват собствените им недостатъци. Те не обичат да изслушват, предпочитат да говорят.

Шефове

Раците не понасят разхвърлените помещения, както и прекалената откровеност. Те се изнервят, когато някой ги кара да бързат, както и хората, които говорят само за себе си.

Представителите на зодия Лъв се дразнят, когато ги смятат за глупаци. Те не понасят, когато някой не се смее на шегите им, както и когато някой се оплаква от нещо. Лъвът не обича да дава на заем и не понася ревността на партньора си.

Девите не понасят хора, които живеят в разхвърляно жилище, както и такива, които обличат неизгладени дрехи. Те не обичат негостоприемни хора, тъй като собственият им дом винаги е отворен за всичките им приятели.

Везните не понасят просташките шеги, изявените лъжци, както и хората, които ги притискат с ултиматуми. Те се дразнят, когато получават евтини подаръци.

Зодия Лъв

Скорпионът не понася повърхностните хора, както и посещенията при доктори. Лицемерите са враг номер едно за Скорпиона, следвани от лъжците.

Стрелецът не харесва хора, които постоянно се извиняват, както и такива, които говорят повече от него или мислят, че могат да се справят по-добре от него с нещо.

Козирогът се дразни най-много от бездействието и го дразнят хора, които не полагат усилия, за да изкарват повече пари. Те презират хората, които са на по-ниско социално стъпало от тях, както и тези, които не са наясно с приоритетите си.

Водолеите не понасят някой да ги кара да направят нещо – те ще го направят, но когато те решат. Липсата на свободен избор вбесява Водолея, както и когато някой му посочи, че греши.

Рибите не харесват хора, които са бодри и весели сутрин, тъй като Рибите винаги се оплакват от недоспиване. Рибите се вбесяват, когато някой не им вярва, както и когато някой не им благодари и за най-малкия жест.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Аз
Аз
21.02.2016 19:47
Само,къдете раците са най-открoвенната зодия...a не обратното,както е написано тука.
1
1
секс
секс
25.05.2015 11:34
аз съм зодия стрелец и така мразя да ме засенчват
4
7
ььегя
ььегя
15.05.2015 18:48
ааа глупости ама и пълни
5
4