Необичайна човешка сянка се разхожда върху Марс

Сянка на Марс

Снимка, изпратена от анонимен източник, успя да разбуни духовете сред обществото вярващи и невярващи в извънземни. На изображението се вижда човешка сянка, а анонимният казва, че е заснето на Марс.

От снимката едва може да се различи човекоподобно същество без скафандър, но с кислороден апарат на гърба. Човекът на снимката изглежда, че все едно прави нещо с ръцете си.

Снимката е разпространена със заглавието Human shadow on Mars в сайта Ufosightingsdaily. Макар и да не е напълно ясен неговият произход, изображението повдигна доста дискусии.

Някой смятат, че мисиите на НАСА с марсохода Curiosity е добре съчинена постановка и всъщност на Червената планета не са изпращани никакви технологии от Американската космическа агенция, а всички разпространени открития са сцени, разиграли се на Земята.

Човек на Марс

За други обаче снимката е направена от марсохода Curiosity и по ясен начин показва, че на съседната от нас планета има живот. Според тези хипотези извънземните на Червената планета обитават специално построени бази.

Неотдавна хакерът Гари Макинон обяви, че е успял да разбие защитите на космическата агенция и в техните архиви открил доказателства за контакти на НАСА с извънземни.

Това, което знаем, е, че НАСА не иска да говори на тази тема. Затова трябва да попълним липсващата информация и да представим доказателства за всяка от горните тези – заявява Макинон.

Не за първи път снимките от Curiosity предизвикват въпроси и разпалват въображението за различни конспиративни теории. Откакто започна мисията му на Червената планета през август 2012 година, в общественото пространство се появиха няколко снимки, заснели странни явления.

Миналата година марсоходът засне странна ярка светлина на Марс, което отново повдигна въпроса имали живот на Червената планета.

От снимката ясно се виждаше изкуствена светлина, която идва от неизвестен източник. Според Лабораторията за реактивни двигатели на НАСА загадъчната светлина е отблясък на слънчевите лъчи върху марсианска скала.

Много хора обаче не изключиха възможността това да е знак от интелигентна форма на живот.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Божи
Божи
03.02.2015 09:32
Добре вие не се ли замислихте,че това може да е човек изпратен на мисия. Няма как извънземно да се сдобие със скафандер. :Д
2
0
QuuenK
QuuenK
17.02.2015 02:16
Е ти тъп ли си? Няма как човешки крак да стъпи там .. това което се изпраща на Марс са само машини с камери. Но все пак и аз не съм убедена в правотата на тази снимка.
1
2
иле-ели
иле-ели
01.02.2015 15:04
тая прическа ми е много позната, но е по-рошава
0
4