Подходящата ни половинка се определя от асцендента ни
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Подходящата ни половинка се определя от асцендента ни

Подходящата ни половинка се определя от асцендента ни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60835
Асцендент
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според астрологията 7 дом, в който попада нашият асцендент, ръководи брачните партньорства. Зодиакалният знак, в който попада асцендентът, показва каква половинка ви е необходима за стабилен брак.

По асцендента може да се прецени и какви хора са напълно неподходящи за романтични взаимоотношения. Те трябва да се избягват, защото или характерът им ще е дразнещ или ще изважда най-тъмните страни от нрава ви.

За хората с асцендент Овен подходящи половинки са хората със зодия Везни. Партньори от тази зодия ще им носят нужното спокойствие, мир и романтика. Не трябва да се обвързват със Скорпиони, тъй като прекалено тираничният, обсебващ и ревнив характер няма да им допадне.

Хората с асцендент Телец трябва да търсят човек от зодия Скорпион. Тези партньори са достатъчно лоялни, стабилни и надеждни за тяхното доверие. Трябва да избягват зодия Стрелец, тъй като са прекалено несигурни, свободолюбиви и спонтанни за техния вкус.

Любов

За хората с асцендент Близнаци подходящите партньори са от зодия Стрелец. С такава половинка те ще се радват на разнообразие, динамика и приключения в любовта. От друга страна, трябва да избягват Козирозите, защото са прекалено студени и трудно изразяват чувствата си.

При асцендент Рак идеалната половинка ще е зодия Козирог. Тази зодия е достатъчно успешен и стабилен партньор за тях. Неподходящи ще са представителите на зодия Водолей, тъй като прекалено много ценят свободата и независимостта си и трудно се задържат на едно място.

Хората с асцендент Лъв е нужно да търсят Водолей, ако искат да бъдат с идеалната половинка. С тях те ще изградят силна духовна връзка и приятелство във всяко отношение. Хората с този асцендент трябва да избягват зодия Риби, тъй като често се появяват като безхарактерни и се оставят да бъдат носени от течението.

За хората с асцендент Дева подходящата половинка е от зодия Риби, защото те имат нужда от състрадателни, подкрепящи и съпричастни партньори. Трябва да стоят надалеч от зодия Овен, защото те са прекалено неспокойни личности, обичащи скандалите.

Хората с асцендент Везни ще имат хармоничен брак с представители на зодия Овен, тъй като те са динамични, открити и активни. Неподходящи са представителите на зодия Телец, понеже нуждата им да притежават хората няма да се хареса на човек с асцендент Везни.

Дева

На асцендент Скорпион идеалната половинка е от зодия Телец. Такива хора ще им дават сигурност в материален и духовен аспект. Няма да бъдат щастливи с представителите на зодия Близнаци, които няма да разбират техните проблеми.

За хората с асцендент Стрелец идеалната половинка е представител на зодия Близнаци. С тях ще получат равноправие във връзката, както и разбиране. Не трябва да се обвързват със зодия Рак, тъй като те не харесват промените и избягват изненадите.

Хората с асцендент Козирог ще открият пълното щастие с човек от зодия Рак. Тези партньори ще им осигуряват семейната и уютна атмосфера, от която се нуждаят. Не трябва да се обвързват с представители на зодия Лъв, защото те ще провокират постоянно тяхната ревност.

При асцендент Водолей идеалната половинка е от зодия Лъв, тъй като с него ще бъдат глезени, с високо самочувствие и висок авторитет. Трябва да стоят далеч от представители на зодия Дева, тъй като прекалената им последователност и организираност ще ги дразни.

За успешен брак хората с асцендент Риби трябва да търсят представители на зодия Дева. С тях ще получат всеотдайността и отговорността, от която се нуждаят. Не трябва да се влюбват в хора от зодия Везни, понеже ще страдат от тяхната нерешителност и вечни колебания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Въпрос
Въпрос
10.11.2015 10:15
Е, добре де. Щом е 7ми дом, тая Венера защо я гледаме. Не е ли тя водещата в това какво търсим във взаимоотношенията?
0
0
От опит казвам
От опит казвам
25.03.2015 09:27
Аз съм зодия Телец с асцедент Везни и според вашите препоръки би трябвало да имам хармоничен брак със зодия Овен. Това са пълени глупости! От опит мога да ви кажа, че точно с представители на зодия Овен съм имал най-големи проблеми в личния си и обществен живот. Не само, че няма хармония, а тъкмо напротив - пълен дизастър.
1
0
Mariya Hristova
Mariya Hristova
18.02.2015 21:47
Сгрешено е само първото изречение. Седми дом не е асцедента а десцедент,сочещ най-подходящия партньор.Но тъй като човек знае само собствения си асцедент -нямам предвид зодията, а точния час на раждане - от него(първи дом) лесно се намира седми дом - търсената зодия на най- подходящия съпруг.Често се случва хора от различни зодии да имат еднакъв Асцедент или само единият от двамата съпрузи да е попаднал на най- подходящия партньор, но това е животът.
3
1
Lina
Lina
09.02.2015 15:28
Анелия е права.В 7ми дом се намира десцендента и това е дома отговарящ за брака.
0
0
Анелия
Анелия
28.01.2015 09:46
Според всичко, което съм чела и чувала, асцедентът е точката между дванадесети и първи дом, а седми дом е точно отсреща. Той наистина отговаря и за брачните партньори, но там не е асцедентът. Моля, уточнете за читателите, за да няма пълно объркване, като го търсят по астралните си карти или четат други статии.
3
0