Подходящата ни половинка се определя от асцендента ни

Подходящата ни половинка се определя от асцендента ни

Асцендент

Според астрологията 7 дом, в който попада нашият асцендент, ръководи брачните партньорства. Зодиакалният знак, в който попада асцендентът, показва каква половинка ви е необходима за стабилен брак.

По асцендента може да се прецени и какви хора са напълно неподходящи за романтични взаимоотношения. Те трябва да се избягват, защото или характерът им ще е дразнещ или ще изважда най-тъмните страни от нрава ви.

За хората с асцендент Овен подходящи половинки са хората със зодия Везни. Партньори от тази зодия ще им носят нужното спокойствие, мир и романтика. Не трябва да се обвързват със Скорпиони, тъй като прекалено тираничният, обсебващ и ревнив характер няма да им допадне.

Хората с асцендент Телец трябва да търсят човек от зодия Скорпион. Тези партньори са достатъчно лоялни, стабилни и надеждни за тяхното доверие. Трябва да избягват зодия Стрелец, тъй като са прекалено несигурни, свободолюбиви и спонтанни за техния вкус.

Любов

За хората с асцендент Близнаци подходящите партньори са от зодия Стрелец. С такава половинка те ще се радват на разнообразие, динамика и приключения в любовта. От друга страна, трябва да избягват Козирозите, защото са прекалено студени и трудно изразяват чувствата си.

При асцендент Рак идеалната половинка ще е зодия Козирог. Тази зодия е достатъчно успешен и стабилен партньор за тях. Неподходящи ще са представителите на зодия Водолей, тъй като прекалено много ценят свободата и независимостта си и трудно се задържат на едно място.

Хората с асцендент Лъв е нужно да търсят Водолей, ако искат да бъдат с идеалната половинка. С тях те ще изградят силна духовна връзка и приятелство във всяко отношение. Хората с този асцендент трябва да избягват зодия Риби, тъй като често се появяват като безхарактерни и се оставят да бъдат носени от течението.

За хората с асцендент Дева подходящата половинка е от зодия Риби, защото те имат нужда от състрадателни, подкрепящи и съпричастни партньори. Трябва да стоят надалеч от зодия Овен, защото те са прекалено неспокойни личности, обичащи скандалите.

Хората с асцендент Везни ще имат хармоничен брак с представители на зодия Овен, тъй като те са динамични, открити и активни. Неподходящи са представителите на зодия Телец, понеже нуждата им да притежават хората няма да се хареса на човек с асцендент Везни.

Дева

На асцендент Скорпион идеалната половинка е от зодия Телец. Такива хора ще им дават сигурност в материален и духовен аспект. Няма да бъдат щастливи с представителите на зодия Близнаци, които няма да разбират техните проблеми.

За хората с асцендент Стрелец идеалната половинка е представител на зодия Близнаци. С тях ще получат равноправие във връзката, както и разбиране. Не трябва да се обвързват със зодия Рак, тъй като те не харесват промените и избягват изненадите.

Хората с асцендент Козирог ще открият пълното щастие с човек от зодия Рак. Тези партньори ще им осигуряват семейната и уютна атмосфера, от която се нуждаят. Не трябва да се обвързват с представители на зодия Лъв, защото те ще провокират постоянно тяхната ревност.

При асцендент Водолей идеалната половинка е от зодия Лъв, тъй като с него ще бъдат глезени, с високо самочувствие и висок авторитет. Трябва да стоят далеч от представители на зодия Дева, тъй като прекалената им последователност и организираност ще ги дразни.

За успешен брак хората с асцендент Риби трябва да търсят представители на зодия Дева. С тях ще получат всеотдайността и отговорността, от която се нуждаят. Не трябва да се влюбват в хора от зодия Везни, понеже ще страдат от тяхната нерешителност и вечни колебания.

Рейтинг

5 1
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Въпрос
Въпрос
10.11.2015 10:15
Е, добре де. Щом е 7ми дом, тая Венера защо я гледаме. Не е ли тя водещата в това какво търсим във взаимоотношенията?
0
0
От опит казвам
От опит казвам
25.03.2015 09:27
Аз съм зодия Телец с асцедент Везни и според вашите препоръки би трябвало да имам хармоничен брак със зодия Овен. Това са пълени глупости! От опит мога да ви кажа, че точно с представители на зодия Овен съм имал най-големи проблеми в личния си и обществен живот. Не само, че няма хармония, а тъкмо напротив - пълен дизастър.
1
0
Mariya Hristova
Mariya Hristova
18.02.2015 21:47
Сгрешено е само първото изречение. Седми дом не е асцедента а десцедент,сочещ най-подходящия партньор.Но тъй като човек знае само собствения си асцедент -нямам предвид зодията, а точния час на раждане - от него(първи дом) лесно се намира седми дом - търсената зодия на най- подходящия съпруг.Често се случва хора от различни зодии да имат еднакъв Асцедент или само единият от двамата съпрузи да е попаднал на най- подходящия партньор, но това е животът.
3
1
Lina
Lina
09.02.2015 15:28
Анелия е права.В 7ми дом се намира десцендента и това е дома отговарящ за брака.
0
0
Анелия
Анелия
28.01.2015 09:46
Според всичко, което съм чела и чувала, асцедентът е точката между дванадесети и първи дом, а седми дом е точно отсреща. Той наистина отговаря и за брачните партньори, но там не е асцедентът. Моля, уточнете за читателите, за да няма пълно объркване, като го търсят по астралните си карти или четат други статии.
3
0