Любов в годината на Козата за Дева

Зодия Дева

Годината на дървената Коза не е отредила неочаквани преврати в любовния живот на Девата, но това не означава, че те трябва да се оставят по течението.

За обвързаните представители на зодията началото на 2015 година ще донесе гладки и стабилни отношения в семейното ложе. Девите ще се чувстват сигурно и уютно в компанията на своя партньор, така че няма да има емоционални трусове. Не е лошо хората, родени под този знак, да се замислят върху разнообразието в една връзка.

Това не означава, че на половинката ви ѝ е скучно с вас, просто малко нови емоции не биха навредили на никой. Опитайте да си създадете съвместни хобита извън дома, които с радост да очаквате всеки уикенд. Тези действия ще ви помогнат да запазите огъня на връзката жив, без тя да се превръща в рутина или досадно бреме.

За някои представители на зодията краят на годината ще бъде белязан от препятствия на любовния фронт. За да ги преминете, е от изключително значение да не изпадате в обичайната за вас паника. Невинният флирт от страна на вашата половинка не бива да става повод за драми, заплахи, още повече пък за раздяла.

Любов

Ако позволите нещата да излязат извън релси, не е изключено трети човек да се намеси в отношенията ви и тогава ще сте безсилни. Бъдете над нещата, затворете си очите за дребните неща и няма да усетите как нещата ще се подредят.

Необвързаните Деви няма да променят семейния си статут поне до началото на лятото. Разбира се, не е изключено през това време да бъдат силно привлечени от някого, но с времето ще разберат, че това не е техният човек.

С покачването на температурите ще се вдига и самочувствието на Девите. Те ще станат по-уверени и ще привличат срещуположния пол като магнит. Важно е да не избързват прекалено в развитието на отношенията, защото има вероятност бързо да унищожат пресните чувства.

Незнайно защо, но Девите ще бъдат силно привлечени от обвързани хора, някои от които дори с деца. Желателно е да избягват подобни конфликтни ситуации, защото от всички участващи герои в любовния триъгълник точно те ще страдат най-много.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Аз
Аз
31.01.2015 12:12
Девити са деви до трети клас.
най курвенската зодия.
2
15
Е?
Е?
11.02.2015 12:28
Е, няма такъв делничен коментар! Сигурно е от някой грозник!
8
0