Пророчествата на мексиканския магьосник Васкес

Антонио Васкес

Известният като главен магьосник на Мексико - Антонио Васкес Алба, през последните години огласи редица предсказания, засягащи събитията в света и в латиноамериканската страна. Неговите пророчества винаги са били изключително точни - около 86% от тях се сбъдва. Поради това няма човек в Мексико, който да не чака със затаен дъх предсказанията му.

Васкес Алба от години оглавява мексиканската Асоциация на магьосниците и шаманите. Той предсказа, че ще бъде открито лекарството срещу еболата. Така светът ще си отдъхне поне за малко.

Антонио Васкес Алба твърди, че предсказанията му идват директно от отвъдното. Той владее тайните умения на индианските жреци да общува с другия свят. Самият той дава оценка за своите предсказания на 75-80 % точни.

Васкес ежегодно дава пресконференция, в която да обрисува настоящето. Така например за 2013 година той предсказа много проблеми, с които Барак Обама ще се сблъска. Също тогава той успокои хората като обясни, че маите никога не са правили предсказания за края на света.

Сред сбъдналите се предсказания на магьосника беше смъртта на президентът Уго Чавес. Точните му думи тогава бяха: До април Уго Чавес ще е мъртъв. На 5 март 2013 диктаторът напусна този свят. В същата пресконференция гадателят предрече светло бъдеще за Мексико. Той спомена, че страната ще се превърне в рай за инвеститорите, въпреки че още хора ще загинат във войната срещу наркокартелите.

Пророчества

През годините магьосникът е правел и грешни прогнози като това, че Фидел Кастро ще почине през 2008-а, че Германия ще спечели Мондиала през 2006-а и че Обама ще загуби вторите си президентски избори срещу Мит Ромни. Той признава тези грешки, като пояснява, че не всичко е предопределено и докато миналото не може да бъде променено, настоящето може.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати