sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Година на дървената Коза за земните зодии

Година на дървената Коза за земните зодии

Телец
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Хората, родени под елемента на Земята (Телец, Дева, Козирог), са сериозни, логични и методични.

Те притежават далновидност и могат да се оправят във всяка една житейска ситуация. Леко егоистичната им природа ги насочва отлично към правилните решения, които са изцяло в тяхна полза.

Интелигентни и обективни, те имат способността да организират добре както времето, така и финансите си. Използват мъдро всяка една минута и се стараят да нямат празен ход – доста често вършат по няколко неща едновременно. Земните зодии обичат да разглеждат нещата в перспектива и рядко взимат импулсивни решения.

Козирог

Най-голямата им грешка е, че не влагат достатъчно въображение в действията си, а предпочитат да се ръководят по консервативните си разбирания.

За тази тяхна черта обаче ще се погрижи дървената Коза, която е символът на 2015 година. Още от древни времена това животно е било олицетворение на честта и храбростта, а великите китайските императори са го почитали.

Настоящата година, която ще премине под знака на Козата, обещава да бъде изпълнена с добри постъпки и дела. Земните зодии не бива да се срамуват да показват своите чувства, дори напротив.

Колкото повече доброта и любов излъчват към околните, толкова по-успешни ще бъдат и те самите. Ако успеят да загърбят своя егоизъм, ще открият нови, напълно непознати хоризонти.

Дева

Този открит и искрен начин на живот може да им допадне толкова, че да започнат благотворителна дейност. Това важи с най-голяма сила за Девите.

Тъй като тази година Козата ще се свърже с елемента Дърво, който символизира Земята, тези 3 знака ще се радват на изключителен просперитет в емоционален план. Овните и Телците ще се превърнат в духовити и внимателни хора, които няма да са с обичайното за тях меркантилно съзнание.

Въпреки че дървената Коза не е материалист, тя знае как да се глези. Обича да харчи средствата си за луксозни вещи и хранителни продукти, които я утешават в минутите на тъга.

Това, разбира се, ще допадне изключително много на Телеца, който и без това е с чревоугоднически наклонности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Choupo-Moting
Choupo-Moting
18.04.2015 12:54
А мога ли да попитам каква е тази година за козирога?
1
0
Веселин
Веселин
11.03.2015 08:22
Според мен зодия овен е въздух под налягане,хората родени под знака на овен се доближават повече към извънземните зодиакални знаци,от колкото към земните
4
1
Милена Петрова
Милена Петрова
27.02.2015 08:04
Как точно зодия овен се вписва при земните знаци?
4
1
фгсдсф
фгсдсф
13.05.2015 05:55
Грешка, има предвид козирога, объркала се е с рогата...
1
0