Година на дървената Коза за Козирог

Козирог

2015 година се характеризира с много сложни ситуации за Козирога. Дървената Коза е приготвила на тази зодия редица препятствия, с които ще трябва да се справи.

Хората, родени под този знак, трябва да се научат да ценят повече приятелите около себе си, да загърбят егоизма и да не разчитат единствено на материалните блага. Ако се справят успешно с поставените задачи, това несъмнено ще бъде една полезна година за Козирозите!

Годината на Дървената Коза обещава на този зодиакален знак изключително много работа. Това надали ще учуди и самите представители на зодията, тъй като те са кариеристи и отговорностите на работното място не ги плашат.

От изключително значение е да завършват поставените им задачи в срок, контролирайки стриктно процеса на изпълнение. Не е изключено фирмата да увеличи работните места и точно на Козирозите да се падне тежката задача да обучат новите кадри.

Приходите на Козирога ще са напълно достатъчни, за да не се налагат лишения и икономии. Това е и нещото, към което той се стреми непрекъснато.

Работа

В края на годината е желателно да започне да се отнася по-рационално към парите си, тоест да ги вложи в нов проект или пък да ги съхранява на по-сигурно място.

Тези личности трябва да са много внимателни към банковите институции през годината на дървената Коза, защото има възможност да бъдат подведени, в резултат на което да загубят голяма сума.

В здравословно отношение тази зодия определено знае как да се пази от настинки и болести. Егоистичната природа на Козирога ще му даде тласък да се захване и с ново здравословно начинание – диета или физическа активност. Желателно е обаче да не се претоварват, тъй като слабото им място е сърдечно-съдовата система.

На любовния фронт самотните Козирози могат да очакват съдбоносна среща през есента. Новото запознанство ще разкрие пълния си потенциал едва след ноември заради емоционалната затвореност на тази зодия.

За тези от тях, които вече са срещнали любовта, предстои спокоен период, който не е изключено да бъде белязан от романтично пътешествие през пролетта.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Asparux
Asparux
19.01.2015 23:33
За първи път чувам, за сърдечно -съдовата система слабо място при козироГ
8
0
23001
23001
31.01.2015 17:15
много тъп хороскоп ...
0
0
82781
82781
27.01.2015 17:02
Слабото ни място са костите.
3
0