Любов в годината на Козата за Близнаци

Близнаци

Успехът във всяко начинание съпътстваше Близнаците от втората половина на 2014 година. Това ще продължи и през 2015 – годината на Козата.

Всичко, което Близнакът си постави за цел през предстоящата година, ще бъде реализирано. Годината обещава повече свободно време за приятели и семейство. Звездите съветват, дори да нямате време за тях, задължително да намерите.

Любовта в годината на Козата за Близнаци ще е повече от интересна и дори преломна. Възможно е в любовния им живот да се намеси трети човек, но не се притеснявайте – това е за добро. Въпреки това е добре да държите на страна роднини и приятели. Дори това да не се понрави на партньора ви, трябва да го направите.

Любов

Ако търсите партньор, най-добре се ориентирайте към зодиите Водолей и Дева. По-малко бихте обърнали внимание на представителите на Везни и Овен, но все пак е възможно.

Идеални за нова връзка са юни и юли. Ключови фактори това да се случи е да сте смели и безразсъдни. Бъдете сигурни, че успехът няма да закъснее.

Ако започнете връзка през 2015 година, ви предстоят най-красивите моменти в личен план. Най-добре е напълно да се отдадете на любовта и да оставете всички грижи и съмнения зад гърба си. Насладете са на половинката си, която ще ви глези и обожава непрекъснато.

Самотните Близнаци няма да търсят още дълго време любовта - тя е съвсем наблизо. На обвързаните пък им предстои дългоочакваното или съвсем неочаквано предложение за брак. Семейните пък ще чувстват по-близки от всякога техните партньори.

През 2015 година семейните Близнаци ще решат всичките си конфликти и противоречия с партньорите си. Въпреки това месеците февруари и март могат да бъдат инфарктни, възможни са раздяла и развод. Поради това бъдете внимателни през този период.

За Близнаците се очертават и романтични ваканции през 2015, най-вече през втората половина на годината.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
blizna4kataaaa
blizna4kataaaa
14.06.2015 20:28
Olele dano da e vqrno !!!
1
0
Доволен от прогнозата близнак!
Доволен от прогнозата близнак!
28.04.2015 22:47
Дано , дано!
1
0
близначка
близначка
26.04.2015 00:21
Дааааааааааааа
1
0