Година на дървената Коза за Везни
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Година на дървената Коза за Везни

Година на дървената Коза за Везни

Везни
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Най-общо може да се каже, че годината на дървената Коза предстои да бъде изключително ползотворна за представителите на зодия Везни.

Те ще се научат да решават проблеми със замах, да прощават грешки и да постигат важни цели в живота си. Въпреки че мнозина смятат този зодиакален знак за нерешителен и слаб, 2015 година ще изкара на преден план силната личност на Везните.

На професионалната сцена Везните ще се чувстват повече от добре. Те харесват това, с което се занимават и вършат всички задачи с огромен ентусиазъм и въодушевление.

Не е изключено някои хора, родени под този знак, дори да започнат свой бизнес в същата сфера. Тъй като са изключително работливи, търпеливи и комуникативни, Везните ще спечелят сърцата и уважението на всички висшестоящи.

Във финансово отношение дървената Коза отново вещае само позитиви. Везните имат вроден нюх за печеливши проекти и са иновативни по отношение на парите. Дори да нямат много средства, те винаги имат идея как да спечелят повече.

Брюнетка

Макар да са нерешителни като личности, Везните не биха допуснали да останат без пукната пара. Изключително важно е представителите на тази зодия да се въздържат от покупки на недвижимо имущество.

Що се отнася до здравето на Везните, тук също няма да има поводи за притеснение. Макар дървената Коза да не им е приготвила най-доброто в здравословно отношение, те няма да имат сериозни проблеми, изискващи продължително лечение или лекарска намеса.

Единственото, с което трябва да внимават, е психическото си здраве, което може да бъде разклатено заради преумора и хронична липса на сън.

На любовния фронт се задават нови отношения за самотните представители на зодията. Въпреки това, те не бива да забравят, че няколко романтични срещи с даден човек не означават непременно сериозно обвързване.

Ако успеят да надмогнат порива да търсят своята идеална половинка, Везните могат да бъдат изключително щастливи през тази година. За семейните представители на зодията дървената Коза е приготвила хармонични и уравновесени отношения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
инж.Надежда Михайлова
инж.Надежда Михайлова
20.01.2015 05:29
Точно така е.Такива сме везните.Това е най-хубавата зодия.Благодарим на дървената коза,че ни вещае такива хубави неща през годината.Инж.Надежда Михайлова от Мездра.
15
44