Година на дървената Коза за Дева

Зодия Дева

Дървената Коза ще дари Девата с една противоречива в много отношения година. Първите месеци ще се характеризират с почивка и пестене на енергия, докато втората половина ще е белязана от много дейности. Подредената Дева ще има нужда да осмисли неуравновесената година, която постоянно ще обърква спокойния ѝ нрав.

На работното място Девата ще изпълнява всички важни задачи, които понякога ще надхвърлят личните ѝ способности. Въпреки това тя няма да проявява особена инициатива и просто ще чака събитията да се случват.

Изключително важно е за тези хора да станат по-контактни, за да могат да развият пълния си потенциал. От друга страна, Девите не трябва да се вслушват в съветите на колеги, тъй като е много вероятно да са недобронамерени.

Вроденият финансов нюх на личностите, родени под този знак, няма да ги подведе и в годината на дървената Коза. Те умеят да разпределят своите средства с прецизност, която би изненадала дори професионални финансисти.

Дева

Въпреки че не обичат да влагат парите си в несигурни начинания, ако преодолеят страховете си от евентуална загуба, могат да спечелят двойно. Успехът ще ги преследва постоянно, но пролетта е изключително подходяща за инвестиции.

В здравословно отношение Девите трябва да са изключително внимателни. Има опасност от леки заболявания, които при неправилно лечение да доведат до усложнения. Затова е наистина важно тези хора да обърнат повече внимание на себе си и да не залагат на самолечение. Профилактиката, извършена навреме, може да ги предпази от редица неприятности.

Любовните отношения на Девата ще са във вихъра си през тази година. Има сериозно оживление на този фронт, което ще ги накара да сияят. Вниманието на срещуположния пол ще бъде насочено към тях и те ще се чувстват като истински звезди.

Не е изключено някои от тях да получат предложение за брак, а други да се окажат в истински пожар от страсти, който макар мимолетен, да им донесе добро настроение и високо самочувствие. Въпреки добрите прогнози в любовно отношение Девите не бива да споделят твърде много, защото има опасност да си навлекат нечия завист.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати