Година на дървената Коза за Лъв

Зодия Лъв

За разлика от предходните години, дървената Коза ще разсее величествените Лъвове от постоянните им мисли за работа. През 2015 година те ще имат възможност да вникнат по-дълбоко в себе си, да изяснят целите и желанията си и да отделят нужното внимание на своите близки и приятели.

Въпреки това те няма да успеят да се задържат дълго на едно място, защото кралската им особа ще ги подтикне да пътуват повече и да създават нови контакти.

Професионалното поприще като че ли ще остане на заден план за амбициозните Лъвове. Те ще търсят своето душевно спокойствие извън офиса и служебните контакти. Това съвсем не означава, че те няма да имат своите задължения на работното място. Дори напротив.

Въпреки ангажиментите си хората, родени под този знак, ще съумеят да се дистанцират от евентуални проблеми и да бъдат над нещата. Няма да се натоварват емоционално с излишни конфликти, които не ги засягат пряко.

Лъвовете винаги са били сред най-големите ценители на финансовата стабилност. Те истински обичат да се разпореждат със своите средства, без да прахосват за излишни прищевки. 2015 година обещава да бъде добра в това отношение.

Чай

Те ще имат възможност да спестяват, но ще трябва и да помагат на своите близки, за да не станат твърде големи скъперници. Желателно е да се избягват разточителните празненства и почивки, защото има риск нещата да излязат извън релси.

В здравословно отношение Лъвовете ще се радват на прилично здраве. Като топлолюбива зодия те трябва да се обличат добре през зимата, защото в противен случай ще станат обект на атака от най-различни вирусни инфекции.

За някои представители, годината ще премине в опити да откажат цигарите и алкохола, но това начинание няма да бъде никак лесно.

През годината на дървената Коза любовните страсти ще бъдат на почит. Лъвовете ще направят всичко възможно, за да избегнат чувството на самота. И ще успеят.

Те никога няма да са сами, но пък надали ще се окажат в сериозна връзка с перспектива, което може да ги нарани в даден момент. Препоръчително е да си отговорят на някои важни въпроси, за да разберат от какво точно имат нужда.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 7
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
48468
48468
13.01.2015 17:00
Оф защо качвате по 1 хороскоп на ден... Качете всички на веднъж ...
5
0