Година на дървената Коза за Овен

Годишен хороскоп за Овен

За Овните годината на дървената Коза обещава да бъде вълнуваща, изпълнена със събития и не на последно място – лесна. Представителите на тази зодия няма да се налага да извършват кой знае какви усилия, за да бъдат щастливи и успешни.

Ако имат някакви конкретни амбиции и цели, препоръчително е да ги свършат през първата половина на 2015 година, тъй като през този период късметът ще е постоянно с тях. Освен това ще се чувстват вътрешно мотивирани да достигнат висоти, за които само са мечтали.

На работното място дървената Коза ще подари на Овните търпение, за да се научат да правят компромиси, да отстъпват в името на общото благо и да не бъдат чак такива кариеристи.

Въпреки че в началото ще станат по-уязвими, представителите на този знак ще си спечелят верни последователи и помощници, които ще им бъдат полезни в бъдеще. Те трябва да се вгледат внимателно в отношението си към колеги и подчинени и да поправят грешките си.

Финансовото положение на Овните ще се задържи стабилно и през 2015 година. За да си гарантират материално спокойствие обаче, тези хора трябва да влагат средствата си в спестявания.

Здравословно хранене

В противен случай рискуват да направят необмислени покупки, за които да съжаляват дълго време. Ако започнат да се доверяват повече на близките си хора, е много вероятно да получат добри съвети, които да ги предпазят от голяма загуба на пари.

За съжаление, първите месеци от годината на дървената Коза няма да бъдат особено благоприятни в здравословно отношение. Честите боледувания могат да се окажат проблем на работното място, тъй като Овните ще изпуснат много важни моменти и събития.

За да се презастраховат от такъв развой на нещата, тези хора трябва да помислят по-сериозно за профилактика, подсилване на имунитета и здравословно хранене.

На любовния фронт семейните Овни ще успеят да заздравят семейните си отношения и да запалят искрата на страстта. Необвързаните представители на зодията пък трябва да са по-внимателни и дипломатични, защото не е изключено напористата им природа да действа демотивиращо на противоположния пол.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати