Година на дървената Коза за Водолей

Водолей

Годината на дървената Коза, която официално ще настъпи на 19 февруари 2015 година, ще бъде доста натоварена за представителите на зодия Водолей. Това съвсем не означава, че те ще имат трудности, дори напротив.

Съдбата им предлага рядката възможност да променят живота си както искат. По един или друг начин, те ще бъдат изправени пред различни промени, които първоначално няма да изглеждат особено лесни. Важно е да повярват, че всичко, което се случва, е за тяхно добро.

В професионален план пред Водолеите се разкриват много хубави перспективи, стига да ги различат сред сивотата на ежедневието.

Тъй като тези хора са се примирили малко или много, че не работят желаната работа на мечтаното място, за пръв път те ще имат възможност да променят това.

За по-несигурните от тях, не е изключено да се появи нов човек, който да ги насочи към така желаната промяна. Важно е да се вслушват в съветите на околните, защото някъде там се спотайва човекът, който ще промени светогледа им.

Във финансово отношение дървената Коза не е приготвила нищо специално за тази зодия. Житейският урок за тези хора ще бъде да се научат да живеят според финансовите си възможности и да не се привързват към материални богатства. Орисани са да харчат средствата си за близки, деца и любим човек.

Намисляне на Желание

В любовта Водолеите винаги са били искрени и открити с човека до себе си. През 2015 година отново ще трябва да докажат това.

През първите месеци от годината, представителите на този знак ще трябва да прекратят или подновят отношения с някой бивш партньор.

Това ще се окаже изключително решаващо за тяхното бъдещо развитие като личности. През втората половина трябва да внимават с доверието в интимните си взаимоотношения. Прекаленото споделяне и възлагане на надежди могат да се окажат в тяхна вреда.

В здравословен план тези хора трябва да са по-отговорни към самите себе си. Дървената Коза преди всичко е символ на лекия труд, лишен от излишно напрежение, така че Водолеите трябва да внимават с това.

Преумората, в комбинация с тяхното нехайство, може да се окаже голям проблем в даден момент.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати