Година на дървената Коза за Риби

Зодия Риби

Според китайския календар годината на дървената Коза ще започне на 19 февруари 2015 година и ще приключи на 16 февруари 2016 година. В общ план тя предвещава световен мир и просперитет.

За зодия Риби годината на дървената Коза се очаква да бъде доста по-добра от предходните няколко години. Ако представителите на този знак не се оставят по течението, те ще имат невероятни възможности за професионални успехи.

Въпреки че са свикнали нещата да се случват от само себе си, Рибите ще трябва да доказват не един и два пъти своята отговорност и инициативност. Дървената Коза ще наклони светлината на прожекторите към тях и те ще трябва да излязат от своята затвореност.

Периодът ще е изключително благоприятен за повишение на работното място, стига родените под знака на Риби да оправдаят гласуваното им доверие.

Във финансов план не се очакват особени трудности, въпреки че това е година, която непрекъснато ще поощрява излишните разходи. Ако не се поддават на негативни влияния от зложелатели, Рибите ще имат материална сигурност във всеки един момент.

Успех в Работата

Важно е да разчитат само на собствените си сили и възможности, а не да се осланят на чужда помощ, която в крайна сметка няма да е толкова благородна, колкото изглежда първоначално.

От здравословна гледка точка, китайският календар отново ще е благосклонен към този зодиакален знак. Единственото условие е да не се преуморяват, защото недостигът на витамини и енергия ще се отрази пагубно върху крехката психика на Рибите и има риск те да се чувстват отпаднали.

В любовно отношение годината на дървената Коза вещае променливи събития. До първата половина на април, Рибите ще изпитват съмнения към своя партньор.

Необвързаните от тях пък няма да проявяват постоянен интерес към противоположния пол, а по-скоро ще търсят мимолетни авантюри. През май месец ситуацията обаче коренно се променя.

Обвързаните представители на тази зодия ще преминат на ново ниво в интимните си отношения, което ще ги подтикне към сериозни действия и решения.

Ако планирате сватба през тази година, то по-добре тя да бъде след втората половина на месец май.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Фани
Фани
01.12.2015 22:49
2016 не е ли годината на маймуната?
0
0