Как да направим магия за любов?

Как да направим магия за любов?

Магия

Заклинанията за любов се срещат почти във всички древни митологии и вярвания. Те влизат в графата на белите магии, тъй като се правят с чисто сърце и добра енергия.

Макар преданията да гласят, че практикуването на каквито и да е магии носи лоша енергия на заклинателя, това съвсем не важи за този тип сеанси.

Тъй като те имат по-скоро пожелателен характер, човек трябва наистина да вярва, че даденото нещо е подходящо за него и иска то да се случи.

Не забравяйте, че ако след това размислите или чувствата ви се променят с времето, това е в противоречие с принципите на магията за любов и последствията могат да са неблагоприятни за вас.

Ако искате да привлечете вниманието на вашия възлюбен, ще имате нужда от светена вода, розова свещ, молив, кибрит с дървени клечки и лист пергаментова хартия. Най-подходящите дни за практикуване на този древен ритуал са вторник и петък.

Хубаво е да се изпълнява сред природата, тъй като позитивната ви енергия ще се свърже по-лесно с Вселената. Ако нямате възможност да сте на открито, то изберете тихо и спокойно място, на което се чувствате в хармония със себе си.

Свещ

Следващата стъпка е да се очертае кръг с молив. Започнете да пръскате светена вода в кръга, като внимавате да не стъпите в него. Мислете единствено за обекта на чувствата си, а не толкова за правилното изпълнение на задачите.

Пергаментовият лист хартия разкъсайте на 3 еднакви листчета. На едната част напишете вашето име и започнете леко да капете восък от розовата свещ. След това повторете действието и с името на вашия възлюбен.

Визуализирайте вашата бъдеща връзка, оставете любовта да ви изпълни изцяло. Когато това се случи, на третото останало листче напишете вашите имена заедно, като ги оградите в кръг.

Вярва се, че окръжността е силен знак, който символизира вечната безкрайност. Именно затова е прието в цял свят младоженците да си разменят брачни халки.

Увийте двете листчета с имена в третото, което надписахте последно. То трябва да бъде оставено на волята на природата, така че най-добре го заровете някъде или го хвърлете в течаща река.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.02.2019 13:33
Здравейте!Някой може ли да ми каже къде в Пловдив има човек който се занимава с всякакви магии
6
3
Мария
Мария
28.04.2015 22:56
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
3
2
Фатме
Фатме
08.04.2015 07:31
Ше имам ли бъдеште за напред
8
1
Asparux
Asparux
10.01.2015 11:46
Е, понякога на сила хубост не става.
13
1