Юпитер е ретрограден – за какво да се подготвим

Юпитер е ретрограден – за какво да се подготвим

Ретрограден Юпитер

От 8 декември до 8 април най-голямата планета Юпитер, наричана също Малкото Слънце, ще се движи на обратен ход в огнения Лъв, което ще се отрази на различни сфери от живота ни.

С ретроградното си движение Юпитер предупреждава, че е време да успокоим емоциите и да довършим започнатите дела. Трябва да се избягват обещанията в дългосрочен план, тъй като трудно ще се изпълняват и това ще е видно за всички.

При ретрограда фаза на Юпитер трябва повече да мислите, преди да действате. Бъдете пестеливи в думите си и не казвайте нищо, което надминава както вашите възможности, така и очакванията на хората около вас.

Лъв

През следващите 4 месеца чувствителността ни ще стане по-силна от обикновено и е възможно типични ежедневни събития да ни се струват по-ярки и драматични.

Юпитер в астрологията е планетата на късмета, а ретроградното ѝ движение не означава непременно, че ще го изгубим, а че ще трябва да търсим с щастието си, като полагаме по-големи усилия.

В този период е подходящо да се насочим към духовното си израстване и да се вслушваме повече във вътрешния си глас. До 4 април трябва да довършим делата, които са покровителствани от Юпитер – далечни пътувания и образование.

Ако сте учащи, сега е времето да довършите образователните си проекти, а ако отдавна планирате да пътувате зад граница, вече е време да предприемете нещо по въпроса. Пътуванията обаче ще бъдат прекалено изморителни.

Учене

Може също да възобновите контактите си с хора, с които по една или друга причина сте се разделили - било заради разстояние, ангажименти или просто не сте имали време един за друг.

Тъй като Юпитер е планета-управител на зодия Стрелец и се движи ретроградно в Лъв, обратното движение ще засегне в най-голяма степен тези две огнени зодии.

Ретроградното движение на Юпитер не води до толкова фатални последици, както обратното движение на другите планети в хороскопа. От нас се изисква само да бъдем по-концентрирани и да не прекаляваме с нищо.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати