Пълнолуние в Близнаци – най-важното за деня

Пълнолуние

В 17 и 48 часа на 3 декември фазата на Пълнолуние ще настъпи в зодия Близнаци. Енергийният заряд на днешния ден ще подпомага любопитството, инициативността и новаторството.

В същото време през деня е много възможно да сме по-разпилени, непредсказуеми и да ни залива информация от всякаква сфера. В такава ситуация някои зодии ще плуват в свои води, но за други денят ще бъде много изнервящ.

През втората половина от деня е препоръчително да избягвате ситуации, които могат да провокират излишно напрежение или неадекватни реакции от ваша страна.

Денят е подходящ да се освободите от предразсъдъците си, както и за забавление в приятелска компания и създаване на нови контакти.

Изразяването на личната свобода е ключов момент, когато Пълнолунието настъпи в Близнаци. Фазата на Пълнолуние предполага и реализация на проекти, които вече сме започнали.

Близнаци

Възможно е социалните контакти да се увеличат и да имаме по-голям шанс за срещи и разговори с приятели. Това е период, в който покупките могат да нараснат – удачно време за избор на празнични подаръци за близките ни.

През деня ще ни се отдава писането, говоренето пред публика, намирането и усвояването на информация. Хората, които се занимават с реклама и презентации, ще имат успешен ден.

В личен план е препоръчително да се въздържаме от конфликти и спорове, защото в днешния ден те ще са напълно излишни и ще задълбочат разногласия, които имаме с близките си хора.

Луната в Близнаци ще изисква от нас обогатяване, разместване на пластовете и движение, но тези емоции могат да ни натоварят и напрегнат. Затова предприемайте промени, но с мярка.

Важно е днес да не се предприемат никакви съмнителни действия, нито да се засилва клюкарстването и интригантството. Препоръчително е също да не се купуват прекалено скъпи вещи или да се подписват договори от важно значение.

Приятели

От друга страна, мисълта ви ще бъде бърза, ще имате подкрепата от страна на приятели и съмишленици.

Бъдете внимателни с информацията, която получавате, и не предприемайте нищо импулсивно, водени от емоциите си пред деня.

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари