Какво не трябва да подарявате за новата година

Подаръци

Следващата 2015-та година според източния хороскоп ще бъде годината на Дървената коза и за да се избегне нещастието, не трябва да подаряваме определени предмети.

Астролози и окултисти казват, че когато подготвяме подаръци, трябва да се съобразяваме с настъпващата година. Годината се покровителства както от определено животно, така и от стихия, като през 2015-та тя ще е дървото.

Предмети, символизиращи огъня

И тъй като дървото и огъня не са стихии, които съществуват в хармонична връзка, всякакви подаръци, свързани с огън, са забранени в годината на Дървената коза.

Дървена коза

Подаръци като свещи и други предмети, които символизират огъня, не са подходящи за подаряване. По-добре е да се спрете на вещи, които са изработени от дърво.

Предмети, които предават звук

Тъй като според източната митология козата е спокойно и тихо животно, всякакви предмети, които предават звук, не са подходящи за подаряване. В това число влизат радиа, слушалки, музикални плейъри и други подобни вещи.

Предмети от изкуствени материали

Ако подарявате дреха или украшение, то изделието трябва да е направено от естествени материали. В Годината на дървената овца ще се ценят естествените материали, а не изкуствените.

Аквамарин

Подходящи подаръци за новата година са различни ювелирни украшения, при които е хубави да има камъните оникс или аквамарин, защото те символизират козата. Дървените бижута също ще са подходящи.

На мъж е подходящо да подарите шах, красив кожен портфейл, книга или някои практичен подарък за дома. За семейни подаръци подходящи са всякакви предмети за украса на интериора или бутилка вино например.

Подаръците често отразяват отношенията между хората, които си ги разменят. Така например практични подаръци купуват хора, които се чувстват по-зрели от хората, на които подаряват подаръци.

Подаръците-изненада се правят от влюбените. При тези подаръци си проличава по-дългото планиране и подготовка за разлика от подаръците, които са купени в последния момент от по-заетите хора.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати