Годишен хороскоп за 2015 г. – Овен, Телец, Близнаци и Рак

Хороскоп

Овен – Щастлива и късметлийска година

Предстои ви една от най-хубавите години. 2015-та за вас ще е изпълнена с щастие и късмет във всяка една сфера. Промените, които ви очакват, ще са към по-добро. Очакват ви успехи на работното място и финансова стабилност. С близките ви хора ще създадете още по-силни връзки.

Овен

Безоблачен живот се очертава и в любовта, като ще се радвате на големи дози романтика през 2015-та. В здравословно отношение също няма да срещате сериозни проблеми. През следващата година е вероятно и да направите крупна покупка като нов апартамент или автомобил.

Телец – Малки препятствия ще ви изпитват

Телец

През следващата година ще се наложи да преодолявате много, но малки препятствия, като почти всеки месец ще ви се сервират нови проблеми. Хубавото е, че тези изпитания ще бъдат успешно преодолявани и ще вървите смело напред.

За хората, които от няколко години са във връзка, 2015-та година ще им предложи възможността да сключат брак. На представителите на зодията, които са сами, ще им провърви в любовта, само ако я търсят, а не стоят със скръстени ръце.

Близнаци – С упорството ще решите всичките си проблеми

Близнаци

През новата година ще решите всички въпроси, свързани с имоти, ако действате с упорство и постоянство. 2015-та ще ви предоставя и много възможности за пътуване, като само от вас ще зависи да се възползвате от тях.

Много радост и положителна енергия ще настъпят в семейството ви. Постигането на мир и разбирателство с близките ви ще бъде основната ви цел за следващата година. В любовта не се опитвайте да се месите в чужди бракове и връзки, тъй като подобна намеса ще ви струва скъпо.

Рак

Рак – Хубава година в любовен план

Очаква ви трудна година, в която ще имате нужда от помощта и подкрепата на близките си. Не отказвайте протегнатата ръка от семейството и приятелите, защото сами няма да се справите с проблемите, пред които ще се изправите.

В любовния живот ще имате доста повече късмет през следващата година. Предстоят ви много романтични изненади и приключения. Ще се срещате с повече хора, които ще ви ухажват, засилвайки по този начин самочувствието ви.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 9
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ммим
ммим
22.07.2015 13:28
А къде са останалите зодии?
0
1