И плодовете имат магически свойства

И плодовете имат магически свойства

Не е тайна, че плодовете са полезни за здравето. В същото време, нашите предци са вярвали, че много от тях притежават магически свойства: да омайват за любов, да дават на хората физическа сила, ум и други качества...

По ирония на съдбата, тези вярвания са подкрепени от съвременните парапсихолози: според тях, плодовете притежават мощна енергия, която, разбира се, се отразява на този, който ги яде.

Черешите правят тези, които ги ядат, неуязвими от врагове и допринасят за постигане на успеха на работа.

Крушата дарява с мъдрост и предпазливост. Ако трябва да вземете бързо решение, яжте круши и ще намерите най-верния подход към проблема.

И плодовете имат магически свойства

Ягодата събужда чувствеността и дава на хората сила на ума, развива и въображението. Ароматните червени ягоди служат и като амулет срещу злите сили и облекчават кошмарите.

Цариградското грозде пък помага за запазване на достойнството и постигане на успех във всяка ситуация.

Касисът дава сила на ума и помага за преодоляване на злото. Стафидите помага за победа в спор. Кайсиите засилват интуицията и дори развиват свръхестествените възприятия.

Гроздето предоставя възможност за симпатия и саможертва. Ябълката е символ на чар. Тя предпазва от магьосничество и увеличава енергийния потенциал, помага да прозрете мислите на другите.

Лимоните предпазват от различни неблагоприятни въздействия на т. нар. енергийни вампири.

Ананасът дава увереност в собствената ви силата си, облекчава и депресията.

Портокалите са символ на слънцето и ако ги консумирате, ще направят живота ви пъстър и разнообразен, ще помогнат да се разберете с любимия човек.

Райска ябълка създава защитна аура около лицето. Тя е полезна, ако често трябва да се справяте с негативното отношение на хората към вас.

И плодовете имат магически свойства

Прасковата предпазва от злото. Този плод може да излекува човек, обладан от зли сили. Праскови, откъснати на лунна светлина, предпазват от болести.

Нарът лекува безплодие, дава дълголетие и предпазва от зло заклинание. Семената от нар могат да послужат като талисман срещу тъмните сили.

Мангото засилва красотата, чара и помага да разкриете таланта си. Плодовете допринасят още и за дълголетие.

Бананите пък ще приковат вниманието на противоположния пол към вас. Яжте ги и преди важна среща, за да се постигне успех.

Рейтинг

5 1
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати