Пълнолуние в Телец – какво е важно да правите днес

Пълнолуние

На 4 ноември в 7 часа и 24 минути в зодиакалния знак на Телец ще настъпи Пълнолуние. Денят ще бъде много емоционален и ще ни насочи към въпроси, отнасящи се до материалното.

Пълнолунието засилва чувствителността и ни дава много поводи за радост, но и за притеснения. И тъй като фазата на Луната е в Телец, поводите за вълненията ще са от материален характер.

Вниманието на повечето хора ще се привлича от пари и нови придобивки. Днес пазаруването ще бъде източник на удоволствие, стига да овладеем инстинктите си да притежаваме всичко.

Пълнолунието ще изостри желанията ни да сдобием с колкото се може повече предмети, но трябва да разграничим замъглените си желания от реалните ни нужди за вещи.

Телец

Днешната фаза на Луната е отлична възможност, която ще предразполага към анализиране на потребностите ни от вещи. Помислете добре какви материални неща искате да си купите и имате ли реална нужда от тях.

Темата за паричните ресурси и финансирането също ще занимава умовете ни днес.

Преценете до колко наличните ви пари могат да покрият нуждите ви и дали имате нужда от допълнително финансиране. Пълнолунието днес предразполага към търсене на допълнителни доходи.

Пълнолунието се свързва и с изясняване на фактори, които до момента са били скрити за нас. Събитията днес ще ни дадат ясна представа за реалното състояние на доходите, имуществото и собствеността ни.

Пари

Дори проблемите и конфликтите, които възникнат днес, ще ни дадат посока към онова, от което наистина се нуждаем. Различните препятствия ще ни помагат да изясним позициите си.

В някои случаи ще се наложи да направим компромис и да отстъпим, а в друга случаи – да се борим.

Днес ще се наложи да вземем трудни, но смели решения, отнасящи се до материалните аспекти в живота ни. Пълнолунието ще ни даде достатъчно енергия, за да завършим започнатите дела.

Музиката и всякакви творчески занимания ще ни действат успокояващо и ще стабилизират емоционалното ни състояние. Ще търсим красотата и уюта във всичко около нас.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Тина
Тина
28.10.2015 15:53
Това което сте написали важи само за тези които имат асцедент Овен/тъй като Луната им ще се намира във 2-ри дом/на парите/Когато Луната минава през Телец,тъй като зодията се покровителства от планетата Венера е удачно да се занимаваме с външността ни. Като например да се пострижем,да си купим нови дрехи и по принцип всичко което е свързано с красотата. Също така е благоприятен ден за готвене.Може да опитате нови рецепти.Телецът е зодията на гастрономията.Но пак ще подчертая че когато гледаме какво вещае Луната -поглеждаме през кой дом ни минава.1 дом собственото аз 2-ри пари 3 ти близки пътувания,братя сестри, 4-ти дом семейство,5- деца,любов,6-ти здраве,работа 7-ми брак,връзки, 8-ми секс,наследства 9-ти душевни откровения,далечни пътувания, 10- ти кариера ,слава, 11- приятели ,късмет и 12 -болести и врагове. Така че спокойно можете да си направите сметка къде ще ви повлияее Луната
5
80
Донатело
Донатело
08.11.2014 01:10
само за материалното говориш ти..За какви звезди всъщност става дума като говориш само за земни придобивки
51
4