Зоопарк повика екзорсист заради демоничен овен

Овен

Темата за екзорсизма вълнува човечеството от дълбоки времена. През вековете духовници са опитвали да прогонят зли духове от тела на всякакви лица. Хората напълно са вярвали, че е възможно демонични сили да обсебят човек и да го тормозят, докато той не бъде спасен със специален ритуал от екзорсист.

Въпросът за демоничното обсебване е заложен в много религии по света и се възприема като нещо напълно нормално. Може да се каже, че тази тема е засегната дори и в Библията, тъй като на няколко пъти се намеква за обсебване от зли духове.

Въпреки това и до ден днешен мнозина не вярват в обладаването на хора от тъмни сили и се отнасят с пренебрежение към ритуалите за освобождаване от тях. Как обаче бихте реагирали, ако разберете, че зъл демон се е вселил в животно?

Оказва се, че съвсем наскоро зоологическа градина е повикала екзорсист, тъй като служителите са се притеснявали, че едно от животните е обсебено от дух. Яростният овен плашел гостите на зоопарка и бил готов да нападне всеки, позволил си да влезе в клетката му, пише вестник Метро.

Всичко започнало преди няколко седмици. Тогава в зоологическата градина бил докаран 18-месечният овен Делвин. Още тогава служителите забелязали, че всичко около новото животно е прекалено нетипично и подозрително.

Демони

Делвин определено се отличавал значително от всички миролюбиви животни в зоопарка. Добичето не приемало добре посетителите и често се държало агресивно към тях. Нещата излезли извън контрол, след като овенът започнал да напада всеки, който влезе в клетката му.

Странностите около добичето обаче не приключват дотук. Според един от гостите на зоологическата градина животното издавало нетипични за вида му, страховити звуци, подобни на ръмжене. Това толкова уплашило посетителя, че той дори се разплакал.

Още по-мистериозен бил и фактът, че от водата в съда му излизат мехурчета, все едно течността ври. Агресията на Делвин стигнала дотам, че той успял да съсипе цяло поле с тикви. Освен това в пристъп на ярост разхвърлял подредени чували с храна.

Това доста притеснило служителите в зоопарка и те стигнали до извода, че Делвин е обладан от дух. Така работниците взели решение да извикат екзорсист, който да реши проблема.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Рали
Рали
23.01.2015 12:30
Не знам и не съм сигурна , че това е вярно , но ако , ще си говорим истината съм чела и за други такива случаи преди една година !!Не е все едно не сме чували и чели за обладани от зли сили хора и животни.Така , че защо да не повярваме и на това :) .
1
0
Alan
Alan
09.11.2014 22:08
Станишката се е вселил в него!
1
0
Козата
Козата
01.11.2014 18:50
Това на снимката е планински козирог, близък брат'чед на козела, бе ахмациии!!! Поне на муфлон да бяхте изтипосали, че се излагате
5
0