sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Специални бунгала ще ни пазят от зомбита

Специални бунгала ще ни пазят от зомбита

Зомби

Всеки човек си има някаква фобия. Едни ги е страх от насекоми, други от влечуги, а трети от духове и зомбита. За последните обаче имаме чудесна новина. На британския пазар вече има пуснати в продажба специални анти-зомби бунгала, вървящи със сертификат за безкомпромисна защита от демоничните същества.

Иновативното съоръжение е с търговската марка Zombie Fortification Cabin и по думите на производителите е единственото в света, което притежава подобна гаранция, важаща цели десет години.

Началната стойност на преносимото бунгало е 112 898 британски лири, а за монтирането на конструкцията ще са нужни още 21 000 лири.

Ако потребителите все пак са останали недоволни от укритието си, тъй като в бърлогата им е успяло да проникне зомби, те ще получат обезщетение при определени условия. Производителите изискват от клиентите да покажат сериозни доказателства за нахлуването на възкръснал от покойните човек.

Зомбита

Иначе анти-зомби убежището изглежда безкрайно сигурно място. То е снабдено с бодлива тел, люк за бягство, бронирани стъкла и специално помещение за провизии, което най-вероятно ще се използва, в случай че настъпи зомби апокалипсис.

Освен това бунгалото разполага с наблюдателница на горното ниво с възможност за 360-градусово дебнене на евентуално задаващо се разярено зомби. Стига да желаят, потребителите могат да подобрят убежището си със слънчеви панели, камери за наблюдение и помощни средства против безредици.

Изглежда човечеството сериозно се подготвя за евентуална зомби атака. Само преди месеци стана ясно, че дори Америка има план за евентуална война с живи мъртъвци.

Той не е разработен като шега. Това е план за оцеляване в случай на нападение от зомби и ръководство за военните за унищожаване на цял набор живи мъртъвци. В това число влизат зомби кокошки и зомби-вегетарианци, зомби от биологични опити и зомбита, създадени посредством черна магия в окултни секти.

Все пак в последствие става ясно, че въпросният документ е за вътрешна употреба при провеждането на учебно-тренировъчни занятия, в хода на които обучаващите изучават основите на военно планиране и си служат с измислен сценарий.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
л4и
л4и
27.10.2014 21:31
зомбиита не същесвуват
0
1
****
****
27.10.2014 11:02
Признавам за зомби-вегетарианството, нали съм бил някога, та знам как яростно се защищават от мен чрез съвкупления. Заплаха съм откак се помня. Благодаръ.
2
0