sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Призраци нападнаха Белия дом

Призраци нападнаха Белия дом

Призраци нападнаха Белия дом
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Духовете на предишни обитатели са нападнали Белия дом, съобщи в навечерието на Хелоуин американският вестник "Вашингтон пост".

По думите на хора, които по една или друга причина са нощували в Белия дом, в него се случват необясними явления. Гостите твърдят, че са чували шумове от затръшване на врати, шумове от стъпки, зловещ смях или лай на кучета.

Според хората най-често из коридорите на Белия дом се разхожда призракът на бившия президент на САЩ Ейбрахам Линкълн. Освен това е забелязано, че привидението се появявал, когато страната е в криза.

Призраци нападнаха Белия дом

Призрака на Линкълн твърди, че е виждал дори британският министър-председател Чърчил. По времето на Втората световна война го настанили да нощува в "Спалнята на Линкълн". На сутринта обаче той пожелал да напусне Белия дом, тъй като се уплашил от призрака на 16-ия президент на САЩ, посетил го през нощта.

Още един бивш президент на САЩ обикаля Белия дом. Духът на седмия главнокомандващ на съединените щати Андрю Джонсън най-често се появявал в Розовата спалня. От нея често се чувал смеха му.

Някои пък твърдят, че и покойните съпруги не държавните глави посещават сградата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Здравей
Здравей
22.09.2014 14:38
Може да е истина
0
1