Посрещаме кърваво лунно затъмнение в Овен

Кървава луна

Днес в 13 часа и 10 минути ще настъпи Пълнолуние в Овен, което е по-особено. Луната на 8 октомври ще е кървава заради пълното лунно затъмнение, което ще съвпадне с изгрева и залеза на Слънцето.

Рядкото астрономическо явление ще се наблюдава тази вечер, като Луната ще свети с червеникави отенъци. Феноменът най-добре ще се вижда от жителите на Австралия, югозападна Азия и тихоокеанското крайбрежие.

Това е второто пълно лунно затъмнение за годината, като първото беше на 15 април във Везни.

Астролозите свързват пълните лунни затъмнения със събития от съдбоносен характер. Смята се, че случващото се през този ден ще е извън контрола на човешката воля.

Фаталното лунно затъмнение ще донесе промени в личен план относно проекти, които сме задействали преди седмици. Влиянието му обаче за различните зодии ще е индивидуално.

Скандал

При повечето обаче днес предстоят големи неприятности в емоционален план. Голяма част от хората ще разрешават проблемите помежду си чрез бурни конфликти и скандали.

Възможно е през днешния ден да зачестят обидните думи, но те ще са казани спонтанно и без предварителен замисъл. Хубаво ще е да мерим думите си, тъй като фазата на Луната съвпада с ретроградния Меркурий, което допълнително ще замъгли преценката ни.

Лунното затъмнение е подходящ момент да оставите нещо, с което отдавна искате да се разделите. Днес може да се откажете от тютюнопушенето, преяждането или друг вреден навик.

Някой от зодиите днес трябва да бъдат по-смирени, деликатни и отстъпчиви, а при други затъмнението ще даде тласък към промяна.

Тъй като фазата на Луната попада в Овен, представителите на тази зодия най-силно ще усетят затъмнението. Овенът и останалите огнени зодии може да сменят работното си място и да им се отворят врати, които не са очаквали.

Пълната Луна в Овен може да ни направи по-импулсивни и инициативни, а желанието ни за самостоятелност ще стигне върха си. Ще се справите с проблеми, за които се изисква бързо решение.

Днес може да посветите свободното си време на спорт и трябва да избягвате заниманията, свързани с остри режещи предмети, като посещението на фризьор например.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николай Георгиев
Духове съществуватли?
0
42
****
****
12.10.2014 08:54
разбира се, а някои къществуват
0
42