Какво трябва да приключим до края на 2014-та

Година на Коня

Следващата 2015-та година според източния календар ще е годината на синята дървена коза, която няма да се отрази положително на някои сфери от живота.

От астрологична гледна точна през следващата календарна година също предстоят няколко кризисни момента, заради което е добре да приключим с някои от проектите си до края на тази година.

2015-та година ще донесе сериозни промени, тъй като първото лунно затъмнение ще стартира от знака на Водолей.

Козата в китайския календар се свързва с избухливостта, упорството и непредсказуемостта, заради което никак не е препоръчително да стартираме големи проекти през тази година.

Астролозите съветват до края на 2014 година да приключите с всички големи проекти, които вече сте започнали, защото ако ги отложите за следващата година, те ще се забавят още повече.

Година на козата

Приключете със започнатото и не планирайте нищо голямо, което ще засегне почти всяка сфера от живота ви, за следващата година.

Ако сте планирали сватба с половинката си през 2015 година, вашият съвместен живот ще протича спокойно и отмерено, но ще ви заплашва достигането на пълна апатия по определени проблеми.

До 12 август 2015 година ще се ползваме с покровителството на Юпитер по отношение на семейството и любовта. До септември месец ще се наложи да насочим усилия във финансовите си дела, като си правил точни сметки и бъдем внимателни.

Затова е препоръчително, ако искате да сключите брак през 2015 година, да е през първата половина.

Според астрологията 2015-та година ще е година на Сатурн и за много от зодиакалните знаци ще предстои тежка кармична разплата затова трябва да внимаваме с действията си тази година.

Тъй като през почти целия октомври 2014-та година Меркурий е ретрограден, не е препоръчително да купуваме техника, да подписваме договори, да сменяме работата или жилището си.

Ноември ще е много по-подходящ месец, за да се развивате. Предпоследният месец от годината обаче ще затрупа с ангажименти повечето зодиакални знаци.

Декември ще е идеален за нови запознанства, но след 21-ви трябва да внимавате на любовния фронт, защото Венера става ретроградна и това ще продължи и през първите месеци на новата година.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
румяна иванпва
румяна иванпва
08.10.2014 10:15
Супер
1
0