Меркурий е ретрограден - за какво да се подготвим

Хороскоп

Днес в 19 часа и 2 минути Меркурий става ретрограден за трети път тази година. Движението назад на планетата ще започне от Скорпион и ще приключи във Везни на 25 октомври.

Фазата на ретроградност в Скорпион ще е от 4 до 9 октомври, а във Везни – от 10 до 25 октомври.

Всички зодии ще усетят обратното движение на планетата, но най-засегнати ще бъдат зодиите, в които настъпва фазата на ретроградност – Скорпион и Везни и Дева и Близнаци, тъй като Меркурий е тяхната планета-управител.

Скорпион

Периодът до 25 октомври не е удачен за подписването на договори, тъй като след време условията им могат да се променят, така че да бъдат неизгодни за вас.

Възможно е да има загуба на информация, объркване в преноса на данни, изчезнали документи, загубени писма. Проверявайте допълнително адресите на получателите на всички пратки.

Не купувайте никаква техника, понеже след време може да се окаже с дефект и да ви създава проблеми на по-късен етап.

Очаквайте забавяния и закъснения по проектите, които вече сте започнали.

Пътувайте, само ако добре сте го планирали. Не разчитайте на импровизациите.

Тъй като фазата на ретроградност ще започне от Скорпион, това означава, че мислите ни ще са подвластни на страстите и инстинктите. Меркурий в Скорпион търси истината във всичко, което е скрито и загадъчно.

Везни

Възможно е да се вманиачим по дадена тема или човек до степен на фанатизъм. Меркурий в Скорпион ще възкреси миналото и забравеното.

Недоразуменията в комуникацията ще създават драматични ситуации на интрига, манипулация, огорчение и на моменти много по-адекватно ще бъде да замълчим, отколкото да излеем обърканите си мисли.

От 10 до 25 октомври Меркурий е ретрограден във Везни, заради което не трябва да се сключват бракове.

През периода на ретроградност ще изпитвате проблеми на любовни фронт заради липсата на компромиси. Ще ви е трудно да хармонизирате решенията си с тези на партньора най-вече заради трудности в общуването, а не от липса на страст.

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари