Кое е щастливото ни число според зодията

Зодии

За астрологията и нумерологията числата около нас са силно смислено натоварени и носят определена енергия. Всеки от нас може да открие щастливото си число, понеже то зависи от зодиакалния му знак.

Астролози и нумеролози са категорични, че трябва да знаем щастливото си число и да го използваме в ежедневието си, защото то може да ни помогне в преодоляването на различни усложнения.

Числата непрекъснато ви заобикалят и ако те не са вашите късметлийски, трябва да се освободите от тях, защото ви пречат и спъват развитието ви.

1 – Щастливото число на зодия Лъв

За Лъвовете единицата е щастливото им число, тъй като тя е символ на новото начало и на активността. Числото 1 е покровителствано от Слънцето, което в астрологията е планетата-управител на зодия Лъв. За тази зодия числото 1 е магнит за успеха, а 2 пречи на тяхното развитие.

Щастливо числов

2 – Щастливото число на зодия Рак

За Раците числото 2 носи любовта и сигурността, от която те имат нужда. Двойката ще им донесе късмет, ако я използват в ежедневието си. Зодия Рак трябва да избягват числото 1, защото то ще спъва развитието им.

3 – Щастливото число на зодия Овен и зодия Скорпион

Тъй като и двете зодии са покровителствани от Марс, за тях щастливото число е 3. За да имат развитие, Овните и Скорпионите трябва да се обградят от тройки – мобилния телефон, домашния адрес и да правят решителни крачки на 3-то число. Тройката е кодирана и в триъгълника, който може да се използва като талисман за дома.

4 – Щастливото число на зодия Близнаци и зодия Дева

Четворката е покровителствана от планетата Меркурий и носи енергията на знанието, науката и търговските умения. Четворките носят късмет на Близнаците и Девите и те трябва да се обградят с нея. Интересно е, че фаталното число 13 също е късметлийско за двете зодии.

5 – Щастливото число на зодия Стрелец

За Стрелеца числото 5 е щастливо особено, ако работата му е свързана с комуникация. Петиците засилват и по принцип големи късмет на огнената зодия. Идеалното късметлийско бижу за тях е звезда с 5 лъча.

6 – Щастливото число на зодия Телец и зодия Везни

Шестиците носят на Телците и Везните нужната хармония. Това число ще им донесе удовлетворение, особено ако се занимават с нещо, което обичат. Число 6 ще донесе успехи в любовта и в работата на двете зодии, ако се обградят с него.

7 – Щастливото число на зодия Козирог

Водолей

Най-много късмет за Козирозите ще им донесе числото 7. Седмиците ще помогнат на представители на тази зодия да се справят по-лесно с трудностите. Седмицата ще им помогне и с приемането на съвети от приятели.

8 – Щастливото число на зодия Водолей

Осмицата е символ на оригиналността и безкрайността, заради което е най-подходяща за зодия Водолей. Числото 8 ще помогне на Водолеите да бъдат винаги енергични и креативни. Представителите на тази зодия трябва да носят спираловидни елементи или бижута с това число за късмет.

9 – Щастливото число на зодия Риби

Деветките ще засилят по принцип силната интуиция на зодия Риби. Това число ще помогне на водната зодия да привлече късмета и любовта към себе си. Понеже деветките са символ на затворения кръг, зодия Риби трябва да избягват острите бижута и предмети.

Виж повече

Рейтинг

5 19
4 24
3 18
2 17
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Потребител#250743
Никой не го интересува кое ви е любимото число. Не е това темата
0
0
Konattchi
Konattchi
15.12.2015 16:32
За тези дед не разбраха става на въпрос не за кое число е любимо, а кое число е късметлийско.
2
15
Мимиту Wee
Мимиту Wee
31.05.2015 10:43
Аз съм зодия Скорпион и моето любимо число не е 3 а 16
0
7
Дени
Дени
16.04.2015 15:31
Аз съм козирог и моето любимо число изобщо не е 7,а е 8!
2
17
Петров
Петров
25.03.2015 12:01
Глупости....изобщо не са това числата....
2
1
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.03.2015 23:18
За първи път чувам за общото между нумерологията и зодиите. Въпреки, че вярвам и на двете (донякъде...). Дори и да вярвам в силата на числата, често забравям да ги използвам. Но се зарадвам като видях, че освен 4, другото късметлийско число за мен е 13. То наистина ми носи късмет, на петък 13 винаги ми върви, пък и самото число има много лично значение за мен.
5
0
Петров
Петров
23.11.2014 14:25
Това изобщо не е вярно, що се отнася до Скорпиона....за другите не знам...
3
2
Милена
Милена
14.11.2014 22:17
Телците и Везните са много протиположни зодии, но явно общата им планета Венера, която май е 6-та, ги слага под общ знаменател.
И ЛОШО Е САМО АКО СА 3 ШЕСТИЦИТЕ! :Д
1
15