Мексиканска телевизия съобщи за българско извънземно

Извънземно в Юндола
Снимка: GustoNews

Мексиканската телевизия Tercer Milenio излъчи материал, представящ снимки на извънземно, заснето преди време в страната ни. НЛО-то е фотографирано от студенти по време на преход в горите край Юндола.

Телевизията, която е на журналиста и уфолог Жайме Маусан, обяви, че на фотосите, направени у нас, със сигурност има извънземно. Беше подчертана и автентичността на кадъра, тъй като изображението е анализирано и обстойно изследвано от специалисти.

Според експертите по паранормално явления доказателствата са неоспорими. Те са категорични, че и дума не може да става за използването на фотошоп или каквито и да е други средства за подправяне на материала.

Популярното вече изображение е заснето през 2012 година от група студенти, които се скитали в горите край Юндола. Те обаче не са забелязали изобщо създанието, което според снимката се намира само на няколко метра от тях. Необикновеното същество е видяно от автора на снимките, чак след като той решил да ги прехвърли на личния си компютър, за да ги разгледа.

Българско извънземно

Мексиканското предаване подробно анализира външния вид на извънземното същество и дори го съпоставя с други негови събратя, фотографирани при подобни условия.

Според специалистите българското извънземно използвало способността си да се слее с околната среда, променяйки цветовата си окраска, за да не контрастира прекалено силно със средата и да не бъде забелязано. Навярно и заради тази мимикрия студентите не са успели да открият горския обитател навреме.

Все пак от снимката става ясно, че извънземното същество има доста слабо тяло. То се отличава с дълги и слаби крака, както и такива ръце. Съществото е с голяма несъразмерна глава и огромни тъмни очи.

Всички тези белези могат да бъдат отнесени към характеристиките на извънземен живот, убедени са от телевизионното предаване.

Специалистите правят сравнение между снимката на родното извънземно и друга, заснета преди години край Ел Пасо, на която също се наблюдава подобно създание.

На фотоса има млад мъж, а зад него се вижда същество, наподобяващо това у нас. То видимо е със същите размери, има и сходни глава, очи и крайници. Снимка на загадъчен обект е направена и в Швейцария. Неговият външен вид също е като на вече споменатите.

Рейтинг

3.1
Общо 22 гласували
5 3
4 8
3 3
2 5
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

pandy
pandy
30.12.2016 13:01
Всеки по-наблюдателен може да ги снима, аз снимах светещо кълбо, на апарата после видях лице снимки на лице , очи, зеници , глава с коса до раменете на възрастен човек.
0
0
Извънземна кака
Извънземна кака
15.11.2015 19:48
Това българин след като си платил всички сметки, а до заплата има още 27 дена.
3
0
lon
lon
07.04.2015 18:57
odivitelno no ve4e navsqkade pokazvat izvanzemni toest sastestvuvat no tova e prosto porednata snimka na istinsko izvamzemno
1
0
selavi_bg
selavi_bg
27.12.2014 21:03
Ха ;))) Нищо ново под слънцето ;))) Явно мексиканците не са наясно, че ние си имаме цели 240 извънземни в парламента и тоя извън земен е бил на почивка ;)))
17
2
Йорданка
Йорданка
04.10.2014 19:13
Нали доказаха,че снимката по горе е колаж.Или аз се бъркам нещо??
Че се случват страни неща това е факт,дори науката не може да ги обясни.
3
2
****
****
04.10.2014 20:02
Това е бил Емил Чолаков, бил в гората край Юндола, за да проучи отношението на времето към посещаемостта. За това си е бръкнал в джобовете - било му доскучало. Като станал случая известен и той се свързал с авторите, за да им обясни.
9
3
Христо Енина
Христо Енина
04.10.2014 16:27
таралежите шляпат така , като че ли бяга човек ...
6
1
****
****
04.10.2014 16:37
аре стига бе... баси смеха!

Виждал съм много пъти нощем таралеж и нито един път не е издал такъв звук. Светя ги с фенерче, за да ги наблюдавам, докато се шматкат насам-натам.
0
4
Мери
Мери
04.10.2014 10:53
Последно, испанска или мексиканска телевизия>
4
0