За психотронните генератори

За психотронните генератори

HAARP

Всяка звукова честота действа по определен начин на човешката психика. Така например 1-2 херца водят до сънливост. 5-6 пък предизвикват необуздан страх. При продължително облъчване мозъкът постепенно влиза в резонанс и загива.

Честотите между 5 и 7 херца се наричат гласът на морето. Когато земната кора се размества под вода, тези земетресения предизвикват вълна, която може да достигне 700-800 км/ч. Именно тези земетресения се наричат гласът на морето.

Когато тези херцове излязат на повърхността и се разпространяват с подобна скорост, се предизвикват явления като Летящия холандец – празен кораб, на който сякаш преди минути е имало живот. Хората на борда обаче са застигнати от тази високочестотна вълна и, изпаднали в паника, са скочили зад борда.

Военните и политически организации отдавна са запознати със силата на звуковите честоти. Те ги използват при демонстрации, за да всеят паника и да накарат хората да се разбягат.

Ефектът от ниските честоти е изследван обстойно. Те действат директно на психиката, като не се чуват от обикновено ухо. Всяват панически страх и желание за спасение.

Има теория, че всеки орган работи на определена висока честота. Така в миналото лечители и знахари са лекували най-различни заболявания – като баели на определеното място в тази честота, в която работи. По този начин те възстановявали високочестотната енергия в засегнатото място.

Първите субсидии за пси-технологии, достояние на света, се дават през 1987 г в Съветския съюз. Тя засяга управляването на волята на хората да вземат решения. Три години по-късно се субсидира и програма за дистанционно въздействие върху психиката.

Психотронни генератори

Първият регистриран психотронен генератор е дело на хипнотизаторът Иван Качалин. Апаратът му Радиохипноза приспива хората с помощта на СВЧ-излъчвания на разстояние до 50 км. Освен това предизвикал и определени мутации в мозъците на участниците. През 1993 г Русия предлага на САЩ да се запознае с плазмено оръжие с два енергийни лъча – електромагнитен и лазерен.

Първите пси-генератори са разработени в Киевския отбранителен завод Октава. Те са базирани на разработките на учения Беридзе, който изобретява апаратите за медицински цели. Малко след като отказва да сътрудничи на КГБ, той загива в автомобилна катастрофа, а всичките му записки изчезват.

През годините апаратът търпи множество промени и модификации, както и редица тестове за ефективност. Под Сергиевия Посад в Москва се позиционира 12-етажен подземен център за генетично оръжие. Постиженията достигат до там, че може да се въздейства върху всяко живо същество само чрез снимка. В организмът му може да се вкара всяко вещество, разположени в специална капсула.

Руският кълвач представлява серия от електромагнитни излъчвания, която започва на 4 юли 1976 г. Чрез нея руснаците въздействат на времето, психиката и цялата комуникация в света. Разработена е на база излъчвателя на Тесла. Твърди се, че именно този проект разрушава озоновия слой през 1977 г. твърди се също, че с аварията на Чернобилската централа и проектът спира. Това само доказва, че именно централата е захранвала излъчванията.

Американците също не остават по-назад. През 1998 г се задейства проектът HAARP, както и мрежата от кули GWEN. Програмите са с цел отбрана, но до момента няма данни за подобно използване. Днес се смята, че САЩ използва мощно психотронното оръжие, чрез което да установи световно господство.

Това се прави чрез предизвикване на масови безредици, кървави конфликти, корупция, наркомания, междурелигиозни сблъсъци, разпад на държавната власт. С безразборните опити с геофизически оръжия се обясняват и всички екологични бедствия и катаклизми, невиждани до момента по цялата земя.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати