Животът ни е наниз от 7-годишни цикли
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Животът ни е наниз от 7-годишни цикли

Животът ни е наниз от 7-годишни цикли

Живот

Още древните мъдреци са установили една основна закономерност, обхващаща всички човешки индивиди – седемгодишните цикли в живота. Всеки от нас независимо от пол, раса, години, рождена дата и социален статус преминава през тези цикли от началото на своя живот, до неговия край.

Тези цикли управляват нашият живот. В зависимост в коя от фазите се намираме, се радваме на определено здравословно състояние, късмет и възможности. Познавайки циклите, ние можем по-лесно да се справим с живота.

За да определим в каква година от тези 7-годишните цикли се намираме, то просто трябва да започнем да броим от мига на нашето раждане. Началото на всеки следващ наниз е съответно на 7, 14, 21... годишна възраст. Така например, ако сте на 24 години в момента, то вие се намирате в своята трета година от поредния от 7-годишните цикли.

Всяка една година в цикълът има определени изисквания и ако ги спазваме, ще се радваме на благополучие и успехи. Така например първата година е под влиянието на войнствената планета Марс. Тя налага грижа за физическото тяло и укрепване на имунитета. Добро решение е започването на спорт. Агресията е водеща, поради което е добре да се предпазвате от необмислени решения и конфронтации.

Втората година в този наниз се покровителства от Сатурн. Тя е период на преосмисляне и смирение. Добре е през тази година да анализирате добре всичко, имайки предвид че случващите се неща ще са доста контрастни.

Слънцето бди над третата година. В този период вече сте осъзнати, с яснен поглед за бъдещето. Годината е благоприятна за постигане на целите и дори за откриването на нова любов, която да се окаже много успешна.

Щастие

Четвъртата от годините на цикъла е белязана от знака на Меркурий. Нови приятелства и разбирателства с околните – това е мисията ви за тази година. Добре е всеки да преосмисли целите и мечтите си и въпроса за мисията му на тази Земя.

Петата година от седемгодишните цикли е повлияна от планетата Юпитер. Година на интелектуално израстване за сметка на физическото. Година, в която трябва да се обърнем към духовната страна и да преоткрием хармонията между нея и практическата част на живота.

Обострена чувствителност и умора ви съпътстват през шестата година на Луната. За да преодолеете настроенията си, се отдайте на отдавна планувана почивка, екскурзия или разходка. Другият вариант е да се захванете с нещо, което би ви разтоварвало и ще ви носи удоволствие.

Венера покровителства последната година от седемгодишния цикъл в човешкия живот. През тази година ще ви преследват успехи, положителни емоции и късмет във всичко. Тази година също е подходяща за откриване на една прекрасна и чиста любов.

Рейтинг

5 6
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Марио
Марио
14.09.2014 19:35
"Така например, ако сте на 24 години в момента, то вие се намирате в своята пета година от поредния от 7-годишните цикли."

Нещо не разбрах математиката... До 21 години са минали 3 седем годишни цикъла и до 24 години са още 3 години. От къде преброиха тази пета година? Някой ще обясни ли?
1
4
Ани
Ани
14.09.2014 12:12
А какво се случва след 7-я период?????
2
1
д.
д.
27.01.2015 02:46
След 7-я започвате отново от 1-я - затова се наричат 7 годишни цикли.
0
0
****
****
14.09.2014 15:51
Боже, какви идиоти слагат за анима на хората!!!
5
2
Виктор
Виктор
13.09.2014 16:38
Не вярвам на 100% на такива неща,но са ми интересни и ги чета.Поне има известна доза вярност.
+за статията от мен.
6
1