Съветите на лунните фази за ежедневието

Луна

Луната има 4 основни фази – Новолуние, Пълнолуние, намаляваща Луна и нарастваща Луна, които оказват своето силно влияние върху повечето от ежедневните ни дейности.

За да се спасим от неприятности, трябва да се съобразим с фазата на Луната, когато започваме диета, подлагаме се на козметични процедури, когато пречистваме организма си, когато започваме ремонтни дейности у дома и дори когато се подлагаме на лечение и хирургически интервенции.

Най-положителен ефект от почистването на кожата ще забележите, ако направите процедурата при фазата на намаляваща Луна, особено ако обработвате силно възпалени места като акне. След процедурата няма да останат никакви белези.

Фази на Луната

Ако искате да отслабнете чрез диета, задължително я започнете във фаза на намаляваща Луна. Тогава готовността за пречистване на тялото е най-голяма. Трябва да пиете много течности, за да се пречистите най-ефективно.

Детоксикацията на тялото трябва да спре с фазата на Новолуние.

Като най-благоприятен период за ремонтни дейности и почистване на дома, се приема фазата на намаляваща Луна. Същата фаза е благоприятна и за стоматологични процедури като почистване на зъбен камък, поставяне на пломба или коронка.

Пълнолуние

Всякакви операции и хирургически интервенции също трябва да се правят във фаза на намаляваща Луна. По-неблагоприятен става периодът на растяща Луна, а Пълнолунието е категорично забранено за подобен вид интервенции.

С растящата Луна зачестяват конфликтите. Освен това през този период хората са по-податливи на агресия, тогава стават повечето инциденти с оръжия и режещи предмети, а като връх на тази напрегната точка се приема Пълнолунието.

При фазата на Пълнолуние нервната ни възбудимост е повишена, като много хора са обладани от безпокойство и безпричинен страх. Фазата на Новолуние от друга страна може да предизвика депресия и силен стрес.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати