Истината за рая

Истината за рая

Господ

Открай време човечеството се опитва да разбере съществува ли място, наречено рай, и ако да, как изглежда то.

Една жена обаче твърди, че вече е успяла да разгадае тази загадка и дори е издала книга /The Afterlife of Billy Fingers/, в която разказва подробно за рая. Ани Каган изпитала желание да сподели какво е научила за тайнственото място, след като преживяла нещо изключително мистериозно.

Тя твърди, че няколко дни, след като брат ѝ Били починал, тя получила необяснимо видение. По думите на Каган духът на Били се появил и започнал да разказва как изгледа рая.

Първоначално жената си помислила, че полудява, но след като потърсила информация, осъзнала, че подобни необясними явления все пак се случват. Така Ани решава да запише всичко, което чуе от брат си за рая и да издаде книга. Ето какво казва духът на Били по въпроса:

1. Когато душата на човек се отдели от тялото му, тя отива на специално място, където да бъде излекувана. С помощта на светлини се заличават всички несгоди, които сме имали приживе както емоционални, така и физически. Болката бива излекувана моментално.

Рай

2. В началото се чувствате, сякаш още сте в собственото си тяло, но едновременно с това го усещате по различен начин. Все едно сега някой е свалил голям товар от вас и вече сте леки като перце, напълно свободни сте.

3. Болката е нещо естествено от човешкия опит като дишането, гледането или притока на кръв в тялото ни.

4. Когато видите живота си на лента, пред вас ще се яви пътят, който не сте избрали и този, който сте предпочели. Ще разберете в които ситуации сте постъпвали глупаво, а също и как е трябвало да постъпите. Когато вече не сте между живите ще проумеете, че животът ви не е бил чак толкова лош, въпреки че сте имали и тежки преживявания.

5. Чувствате се щастливи и вече не сте обременени от начина, по който изглеждате. Вече не желаете да промените нищо в себе си.

6. Тук ви обичат заради това, което сте, а не заради вашата работа, външен вид и социално положение, както се случва на земята. Тук любовта е безусловна.

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
в.ч
в.ч
21.04.2015 18:24
имам една книга с заглавие- раят съществува. тя е по истински случай.разказва се за едно момченце което отива и се връща от рая и разказва какво му се е случило там.аз вярвам че раят съществува.
6
2
рай
рай
29.09.2014 13:18
много точно и вярно!!!!
4
2
Катя
Катя
27.09.2014 21:29
Вярвам, че има рай.Това според мен е Светият Дух, който спечелен тук на Земята, може да се почувства от душата дори и приживе.Това го е почувствал Свети Серафим Саровски, дори по негова молитва го е почувствал и негов близък Мотовилов, който го описва в книгата : "Свети Серафим". За да го спечелим този Божи дух, трябва да водим много свят живот, което е доста трудно в днешно време. Дори и Исус Христос е казал, че между слушащите го има мнозина, които няма да вкусят смърт, докле не видят Царството Божие, дошло в сила. Това според мен е раят, това е душевно състояние,което спечелено приживе приживе, остава и след телесната смърт на човека.Искам да успокоя читателя, това не е непостижимо,трябва всеки да го открие чрез житейския си път и чрез словото Божие - четене на Библията и свещените писания.
6
2
анонимен
анонимен
27.09.2014 14:58
истината за раята..
1
4
емилия илиева
Много пъти съм чела такива откровения от различни автори.Дълбоко искам да вярвам,че е така.При всички случаи имаме нужда да прочетем такива успокоителни уверения.Те са като балсам,като лекарство за да се почувстваме по-добре!
7
1