Мистериозно горско създание плаши американци

Гора

Следи от загадъчно 2-метрово създание бяха открити наскоро от американец от щата Мисисипи. Случката разбуди любопитството на любителите на паранормалните явления и изправи косите на местните хора, съобщават информационни агенции.

Всичко започнало в началото на месец август тази година. В един слънчев следобед Пейтън Ласитър забелязал нещо необичайно. Вниманието му се задържало върху следи от странно същество, които със сигурност не принадлежали нито на човек, нито на горски звяр. Около отпечатъците мъжът забелязал и няколко сивобели косъма.

Имах работа на една детска площадка, намираща се близо до гората. Внезапно съзрях особени следи, които силно ме впечатлиха, разказва Пейтън.

Мъжът решил да измери следите и така установил, че тяхната дължина е 23 сантиметра, а широчината им-15 сантиметра. Той направил и гипсови отпечатъци за всеки случай.

Космите, които намерих няма как да са на мечка, тъй като по нищо не приличат на мечешки косми. По гипсовите отливки, които направих, пък се забелязват специфични линии, напомнящи на пръстовите отпечатъци, които имат приматите и хората, обяснява още американецът.

Йети

Пейтън толкова се развълнувал от своята изумителна находка, че решил да я сподели с приятеля си Дейвид Чайлдърс. Мъжът се надявал, че би получил адекватен съвет от Чайлдърс, тъй като той е член на местната група за изследване на паранормални явления Delta Paranormal Project и има повече познания в тази сфера. След разговора с приятеля си обаче Пейтън останал още по-изненадан, тъй като специалистът му разказал, че е виждал мистериозно същество в същата гора.

Бях изключително развълнуван, когато видях следите от загадъчното създание, което преди девет месеца срещнах случайно между дърветата. Намирах се на една изоставена площадка, на която преди това чувах необясними гласове. Изведнъж вниманието ми беше привлечено от странен шум. Храсталаците се размърдаха и от тях излезе 2-метрово хуманоидно създание, което имаше сива козина. Уплаших се и останах като попарен. Съществото също ме видя и за миг спря, след което светкавично изчезна някъде в гората, разказва Дейвид.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
****
****
07.09.2014 23:24
Не мога да разбера защо не се обръщате директно към вещите лица, когато става дума за такива неща. Или те няма да ви кажат истината? Дотолкова ли са вещи тогава? Нали правото обхваща всички сили, което означава, че такива същества имат роля там?!!!
1
1
Джак Спароу
Джак Спароу
07.09.2014 17:11
Това е моят брадър,само така!
2
0