sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Едрата банкнота привлича парите в къщата ви

Едрата банкнота привлича парите в къщата ви

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k983
Пари
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

За да не “изтичат” парите от къщата ви, не харчете и един лев в деня на заплатата си.

Цялата взета сума трябва да пренощува в къщата. Едра банкнота, получена в началото на годината, трябва да бъде запазена – тя привлича парите към вашия дом.

Според много вярвания парите няма да влязат в портмонето ви, ако подсвирквате в къщата си или на работа, а също така ако събирате трохите от масата с ръка.

Ако дадете назаем сол на съседката, благополучието ще си замине от дома ви ще се пренесе у съседите ви.

Касичка

За да привлечете парите към къщата, метлата трябва да стои винаги с дръжката надолу. Не взимайте пари назаем в понеделник, не давайте във вторник и не връщайте дълг в петък.

Повишение на заплатата можете да искате само в сряда. Когато взимате или давате назаем, това трябва да става сутрин, защото всяко даване или взимане на пари вечер води до разорение.

Опитвайте се да давате назаем – така парите ще се върнат при вас, вместо да взимате от някого. Не дръжте пари в дрехи със скъсани джобове или скъсани копчета.

В портмонето ви винаги трябва да има поне една монетка. В най-малкото отделение на портфейла си съхранявайте банкнота от един долар, сгъната на триъгълник.

Добре е в портмонето ви да има една щастлива паричка – първата изработена на нова работа, дадена от добър човек или от успешна сделка.

Тя не трябва да се харчи. Спечелени на комар или намерени пари трябва да бъдат изхарчени веднага или раздадени на нуждаещи се – те няма да ви донесат добро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 9
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Захаринка
Захаринка
13.05.2015 13:36
"Според много вярвания парите няма да влязат в портмонето ви, ако подсвирквате в къщата си или на работа, а също така ако събирате трохите от масата с ръка. "
това вече наистина е смешно
1
0
доли
доли
01.02.2014 22:56
къде отиват тези коментари и кои ги чете?
1
0
5koв
5koв
22.08.2013 02:57
За да не "изтичат" парите от къщи просто- не ги харчете никога! :) :)
3
2
dachonkata ve moii i i i i i
dachonkata ve moii i i i i i
03.08.2013 02:26
В портмонето ви винаги трябва да има поне една монетка. В най-малкото отделение на портфейла си съхранявайте банкнота от един долар, сгъната на триъгълник

хахахахахаха много ви се смея
2
2