Английско ченге почти залови извънземни

Английско ченге почти залови извънземни

Трима представители на извънземна цивилизация се явиха пред английски полицай и от страх едва не му докараха преждевременно напускане на света на живите.

Сержантът, чието име вестник "Дейли Телеграф" не уточнява, срещнал инопланетяните на нива, близо до Ейвъри в графство Уилтшир.

Три дни преди това на нивата се появили загадъчни фигури. Когато минавал покрая нея, той видял трите фигури да разглеждат кръговете в посевите.

Пазителят на реда събрал кураж и се приближил до извънземните, високи над 180 см и с руси коси, но когато те усетили присъствието му се чул звук като от статично електричество и изчезнали мълниеносно.

Полицаят изпаднал в силен шок, но след като се съвзел незабавно съобщил на експерти по паранормални явления. Да разгадаят случая се заели двама от най-добрите специалисти по изучаване на житни кръгове Колин Андрюс и Андрю Ръсел.

Английско ченге почти залови извънземни

"Мъжете са били облечени в бели комбинезони и отначало полицаят е помислил, че са следователи. Когато се доближил до тях, посевите в нивата леко се раздвижили", казва Ръсел.

Мистериозната случка е станала на 6 юли тази година.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
margo.mk
margo.mk
03.12.2015 00:49
много интересно е!
0
0
Григор
Григор
28.11.2010 20:43
Спокойно Англия и аз съм гледал Следите с Мел Гибсън, кръговете в посевите и Next с Никълъс Кейдж, странни високи руси извънземни.
0
1