Какъв е кармичният ни урок според рождената дата

Карма

Рождената ни дата може да ни насочи към основния урок, който съдбата ни налага да научим. Спрямо рождения ден можем да открием как да се справяме с най-големите си слабости.

21 март - 19 април

Вие трябва да се научите да споделяте чувствата и намеренията си. Бъдете искрени с хората и не се колебайте да поискате помощ, когато ви е необходима. Основният ви проблем е, че често преувеличавате проблемите си и дори да нямате такива непременно ги търсите. Бъдете по-позитивни и не се страхувайте от щастието.

20 април – 20 май

Вашият кармичен урок е да се научите да следвате собствените си желания, а не тези на другите. Прекалено много се влияете от чуждото мнение и в стремежа си да угодите на всички забравяте за себе си. Трябва да поддържате лека дистанция дори от най-близките си хора, за да се развиете в пълна степен.

21 май – 20 юни

Нумерология

Съдбата се опитва да ви научи на баланс между разума и чувствата. Съветът към вас е, когато сте на работа, да се опирате единствено на разума, но у дома да слушате единствено сърцето си. Само чрез постигането на този баланс ще успеете да блеснете с пълна сила.

21 юни – 21 юли

Вие трябва да се научите да цените всеки един ден. Прекалено сте вторачени в бъдещето и пропускате настоящето. Късметът ви обича и ще успеете да реализирате всяка една своя мечта, но не пропускайте да се наслаждавате на това, което вече имате или сте постигнали.

22 юли – 21 август

Вие трябва да се научите да приемате света такъв какъвто е, а не да се стремите да го промените, спрямо вашите изисквания. Най-голямата ви слабост е, че приемате твърде много ангажименти и се стремите да помогнете на всеки, но трябва да осъзнаете, че не може да вършите по няколко неща едновременно. Приемете всичко около вас такова, каквото е и ще живеете много по-спокойно.

22 август – 21 септември

Съдбата се опитва да ви научи на търпение. Вие ще постигнете всичко, което сте намислили, само ако не сте агресивни и се научите да чакате. Правилните хора и резултати ще дойдат при вас в точното време.

22 септември – 22 октомври

Вашият кармичен урок е да се научите да виждате реалността. Във вашите представи всеки човек е добър и открит, но това не е така и ще търпите разочарования, докато не го осъзнаете. По-реалната представа за хората ще ви помогне да бъдете по-щастливи.

Тъга

23 октомври – 22 ноември

Вие трябва да се научите да реагирате навреме. Често правилният човек или възможност ще ви се изплъзват, защото или реагирате прекалено бързо, или стоите безучастни. Най-голямата ви слабост е постоянното чувство, че нещо ви липсва. Неудовлетвореността ще ви съпътства, докато не се научите да бъдете по-адекватни.

23 ноември – 21 декември

Съдбата се опитва да ви научи да слушате по-често интуицията си. Вътрешният ви глас ще ви отведе към щастието, хармонията и успехите, които искате. Слушайте интуицията си, особено ако е късно вечер, и ще намерите най-правилния път към мечтите си.

22 декември – 19 януари

Вашият кармичен урок е да излизате от общоприетите рамки и да нарушавате правилата от време на време. Спазването на реда ще ви тормози, докато не осъзнаете, че сами определяте хода на живота си.

20 януари – 18 февруари

Съдбата ви учи да забравяте обидите от миналото. Вие трябва да се научите да преодолявате гнева и раните си от миналото. Това ще ви помогне да се самоусъвършенствате и да преуспеете.

19 февруари – 20 март

Съдбата ви учи на постоянство. Ако започвате нещо, фокусирайте цялата си енергия в него и се опитайте да го довършите. Най-голямата ви слабост е, че се отзовавате на всяка молба за помощ, а трябва да се научите да отсявате само важните неща.

Виж повече

Рейтинг

3.7
Общо 21 гласували
5 4
4 9
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Светослава Тодорова
Светослава Тодорова
31.08.2014 17:28
Идеално!

Съдбата се опитва да ви научи да слушате по-често интуицията си. Вътрешният ви глас ще ви отведе към щастието, хармонията и успехите, които искате. Слушайте интуицията си, особено ако е късно вечер, и ще намерите най-правилния път към мечтите си.
1
0
****
****
25.08.2014 09:45
Напълно верно!

"Вашият кармичен урок е да излизате от общоприетите рамки и да нарушавате правилата от време на време. Спазването на реда ще ви тормози, докато не осъзнаете, че сами определяте хода на живота си."

Излизайки от месеците с МВР в името(техни създатели) ние попадаме в други месеци, но органът на реда иска да ни тормози, защото му се изплъзваме. И така ние трябва сам самички да определяме хода на живота си.
2
0