Служител в морга призна, че е издевателствал със 100 трупа

Служител в морга призна, че е издевателствал със 100 трупа

Американец, който работи в морга в щата Охайо, направи шокиращо самопризнание за престъпления, извършени преди шест години. Мъжът разкри, че е имал сексуални контакти с труповете на повече от сто починали дами.

Никрофилът Кенет Дъглъс продължил да се възползва от безжизнените трупове, дори след като собствената му жена осведомила властите за непристойното му поведение.

В показанията, които мъжът дава, той подробно описва какво точно е правил с телата на мъртвите жени и дори споменава самоличността на някои от тях.

Самият Дъглъс не е напълно сигурен с колко трупове е „преспал“, но предполага, че са повече от сто. Мъжът обяснява скандалното си поведение с факта, че често употребява алкохол и наркотици.

Ако бях в трезво състояние, не бих го направил. Друсах се с крек и отивах на работа. Освен това прекалявах с алкохола, обяснява некрофилът.

Отчаяната съпруга на Дъглас е казала в показанията си, че е заподозряла мъжа си, когато той е започнал да се съблича след работа и да мирише странно. Тя се опитала да се свърже със специализирана институция, но никой не пожелал да ѝ помогне, защото твърденията ѝ звучали абсурдно.

Служител в морга призна, че е издевателствал със 100 трупа

Съпругата на Дъглъс обаче не е единствената жена, разкрила, че мъжът ѝ изневерява по възможно най-нелепия начин.

Германка се оплака в социалните мрежи от 36-годишния си любим, след като го хванала да изнасилва шаран в собствената им баня.

Ханс Малтик изпитал необяснимо привличане към 7-килограмовата риба и решил да се възползва от липсата ѝ на зъби и широко отворената ѝ уста, за да задоволи сексуалните си желания.

Перверзникът се усамотил в банята с безпомощното животно и започнал да действа. За негова зла участ в този момент влязла жена му и го спипала „в крачка“.

Госпожата изпаднала в нервна криза и се нахвърлила на откачения си мъж. Тя веднага подала молба за развод, но сметнала, че трябва да даде още по-голям урок на съпруга си, затова разпространила историята в Мрежата, като посочила всички негови данни. Сега сексуалният маниак не смее да напусне дори дома си от срам.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
в селската баня голям кеф
в селската баня голям кеф
19.08.2014 14:31
Луд нашарено се радва. Но този срам, мисла, е нейна привилегия - тя има този орган. За това и жените раждат, а не мъжете - имат органа. Кога ли нещата ще си отидат по местата?
6
10