Дъще, мъжът ти е твой брат!

Дъще, мъжът ти е твой брат!

Любов

Влюбени бразилци, израснали без родителите си, разбраха, че са брат и сестра след 10-годишна романтична връзка, пише британското издание Мирър. Драматичната новина била поднесена на двойката не къде да е, а в национален радиоефир.

37-годишният Леандро и 39-годишната Адриана не само че от години делят едно легло, но имат и шестгодишна дъщеричка. Напоследък и двамата бразилци били запалени по идеята да открият истинските си майки.

Адриана била изоставена от майка си, когато била само на годинка. Леонардо пък прекъснал всякаква връзка с жената, която го е родила, когато станал на 8 години. Щом установили, че родителките и на двамата се казват Мария, те не обърнали особено внимание на този факт, тъй като това е често срещано име.

За да намери биологичната си майка, Адриана помолила за помощ екипа на радиопредаване, което се занимава с търсене на изгубени роднини. Така на живо в ефир двете за първи път разговаряли. В края на предаването обаче майката споделила, че има още едно изоставено дете - син на име Леандро. В последствие станало ясно, че Адриана има връзка със собствения си брат.

Не може да бъде, Леонардо е моят съпруг! -ошашавила се Адриана.

Обич

Според психолозите необичайната ситуация може да се обясни с феномена на роднинското сексуално привличане. То може да се породи между две лица, които са били отдалечени едно от друго в ранното си човешко развитие и са се срещнали отново, когато вече са изградени личности.

Наистина се страхувам да се прибера вкъщи. Тревожа се, че Леандро може да ме изостави, а аз го обичам с цялото си сърце, заяви пред всички слушатели отчаяната Адриана.

Въпреки голямата драма, достойна за сценарий на латино-американски сериал, семейството е категорично, че ще остане заедно.

Само смъртта може да ме раздели от Леандро. Това се случва, защото Бог така е пожелал, разсъждава над участта си младата жена.

В началото бяхме като обезумели, но след това поговорихме сериозно и казахме на всички, че ще продължим да бъдем заедно. Имаме много общи планове и за нищо на света не бихме се разделили, непреклонни са Леандро и Адриана.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
тони
тони
15.01.2015 03:25
Раждат се олигофрени от такива кръвосмешения. Това са мои лични наблюдения. Горките деца заради едното -ах, ох - на мама и тати са белязаниза цял живот ако изобщо оживеят. Не си правете шега иексперимент с това резултата е много зле.
1
0
Николета
Николета
17.10.2014 11:53
Ако са били от различен баща, нищо не пречи поради факта,че нямат никаква роднинска връзка. В статия не пише нищо за един и същ баща, а за една и съща майка. Това,че ги е износила една майка, не означава, че са брат и сестра. Как го казват арабите: "Жените са фурна, готвача е мъжа." :D Научете малко биология!
1
4
Соларис
Соларис
21.03.2016 23:19
Не мога да повярвам колко тъпи хора може да има...
0
0
иле-ели
иле-ели
09.08.2014 23:27
факт е че в България има доста такива случаи, само че те знаят.
децата на такива родители са албиноси.
0
4
АЛБЕНА
АЛБЕНА
11.08.2014 23:20
Дърта простотия !!! Ти чувала ли си за кръвосмешение и какви са последствията бе? За какви албиноси бълнуваш, по-велика глупост скоро не бях чувала! Но никога не е късно да се сблъска човек с прости хора като теб !!!
4
0
иле-ели
иле-ели
09.08.2014 23:53
предполага се че генът се обърква, единият анулира другият... дори се предполага че при светлите хора това личи най-много, от древността и миналото , когато са живяли в малки общности... все пак да не забравяме и римската империя

албинос е най-малкият дефект, тези деца могат да имат и много болести.
0
2
иле-ели
иле-ели
09.08.2014 23:30
албиносите са хора без пигмент, прозрачна кожа, бяла коса и червени очи- някой път много светли......
7
0
атина
атина
08.08.2014 21:04
Може, ама да не са някои вмирисани дебеланковци.. Трябва да са млади, красиви и да го правят от малки. ЛГБТР ще оцени това. О!
0
6
Asparux
Asparux
08.08.2014 14:49
Трудно, даже дъщеря си имат.
7
0