Какво да очакват зодиите в любовта тази седмица

Любовен хороскоп

Дните от 4-ти до 10-ти август ще настроят всяка една зодия от хороскопа към повече романтика. Няма да липсват и разочарования, но звездната карта ще ни насърчава към повече споделяне.

Овен – Правите преоценка на връзката си

За обвързаните от дълго време тази седмица ще е идеална за по-силно сближаване с половинката. Тези дни ще имате нужда от приятелско рамо. Възможно е да направите преоценка на отношенията, в които се намирате.

За тези, които отскоро имат половинка, в петък ще настъпят усложнения във връзката, като много от вашите желания няма да се осъществят.

Обич

Телец – По-влюбените сте от всякога

Тази седмица Телците ще са по-влюбени от всякога и ще се отдават напълно на партньора си. Заедно ще преследвате обща мечта, което ще се отрази доста положително на вашите отношения.

Необвързаните от зодията ще трябва да снижат малко критериите си, ако искат да си намерят половинка.

Близнаци – Любовни разочарования

Близнаците ги очакват любовни разочарования. Ще имате нужда от приятели, които да ви дадат съвет, за да преминете по-лесно този не лек период. Ако сте във връзка от повече години, хубаво ще е да се обърнете към романтиката, за да преодолеете монотонното ежедневие.

Рак – Създавате силна връзка с партньора

Ще се чувствате силно привлечени от половинката си както духовно, така и сексуално. Тези дни двамата ще създадете силна емоционална връзка, която ще бъде подпомогната от многото романтични жестове.

За необвързаните седмицата предоставя отлични възможности за намиране на любовта.

Среща

Лъв – Седмица на изпитания

Седмицата няма да е лека за вас. Тази неделя Пълнолунието попада във Водолей, а Сатурн попада в неблагоприятна позиция, което ще ви изправи пред големи изпитания.

Очакват ви проблеми със семейството, които ще се разрешат, само ако намерите компромис. Необвързаните Лъвове ги очакват единствено краткотрайни авантюри.

Дева – Отлична комуникация с половинката

Комуникацията между вас и вашия партньор тази седмица ще се се качи на по-високо ниво. Заедно ще обсъждате надеждите и мечтите си, а любимият човек може много да ви изненада с романтичен жест.

Везни – Отидете на социално събитие

Планетите ви съветват в края на работната седмица да посетите социално събитие с вашата половинка. Пълнолунието в неделя ще изпълни деня ви с романтика.

За необвързаните Везни седмицата няма да е лека, особено ако наскоро са преживяли любовно разочарование.

Скорпион – Срещате човек, който събужда интереса ви

През следващите дни необвързаните Скорпиони ще срещнат човек, който много силно ще събуди интереса им. Това ще се случи най-късно до четвъртък, а планетните аспекти ви съветват да не губите шанса, който съдбата ви предоставя.

Любов

Стрелец – Ще срещнете подходяща половинка

Ако сте сами, тази седмица ще срещнете подходящ човек за вас. Макар че няма да имате много общи интереси, с него ще може да разговаряте по най-различни теми.

Обвързаните Стрелци трябва да се замислят дали в последно време не са станали жертва на манипулация от страна на половинката.

Козирог – Намирате търсения баланс

Любовта ще поеме по нов курс за вас от този петък. Най-накрая ще намерите търсения баланс, което ще успокои връзката ви с половинката.

Вероятно е необвързаните Козирози да таят надежди за един човек. Планетите ви съветват да разкриете чувствата си, само когато се уверите, че те са взаимни.

Водолей – Хармония с половинката

През цялата седмица ще имате отлична комуникация с половинката. Надеждите и мечтите ви са общи, което ви кара да се чувствате в пълна хармония.

Изключение ще прави единствено петък, когато е много възможно да почувствате, че губите подкрепата на вашия партньор.

Риби – Ще получите материална придобивка

Отдавна мечтаете за пътешествие до екзотична дестинация с вашата половинка. Тази седмица желанието ви за перфектна романтична връзка ще се засили, но единственото, което ще получите от партньора, е материална придобивка.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
самотната
самотната
07.08.2014 16:22
аз съм зодия лъв и никога не съм имала краткотрайни авантюри, дори гадже, нищо, искам да разбера защо никое момче не ме харесва, защо, вече съм на възраст за гадже, но все същата боза, нищо, а някви лапета на 13, че и дори на 12 са правили секс, аз искам гадже, лято е за бога, защо??
0
1