НЛО заселва с отвлечени хора космически бази

НЛО заселва с отвлечени хора космически бази

Безследното изчезване на хора се дължи на извънземни, които заселват с тях космически бази.

Теорията е на научният сътрудник на един от тайните институти край Москва В. Фоменко.

НЛО заселва с отвлечени хора космически бази

Според него извънземните предизвикват всички аномални явления на Земята с цел да тестват човечеството. А всички отвлечени хора, след като бъдат "превъзпитани", биват заселване в космически бази, една от най-големите от които се намира от хиляда години на Луната.

Един от най-известните специалисти по отвличания на хора от извънземни са професорите Бъд Хопкинс и Дейвид Джейкъбс.

При контактите си с похитени от НЛО хора, много често те споменават, че Земята е пълна с хибриди между земляни и инопланетяни.

От това, което професорите са чули от хората по време на сеансите на хипноза, целта на извънземните не е да завладеят планетата ни, а постепенно да се интегрират сред човеците.

Професорите поддържат тази теза, но не са съвсем сигурни в нея. Тъй като: "Изследвал съм хиляди случаи на отвлечени хора от извънземни. Само във всеки седми случай по време на хипноза съм научавал нещо ново, което никога преди това не съм чувал. Така стояха нещата до скоро, сега почти постоянно получавам нова информация, което ме тревожи. Не е изключено в тактиката на извънземните нещо да се е променило".

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Румпелщилскин
Румпелщилскин
19.06.2014 21:13
Драги изложихте се който тъпанар е измислил това да си го ***** ****** и да седне и да измисли нещо свясно
1
3
Михаела
Михаела
13.11.2013 04:20
Наистина е чудно, как може хора образовани и интелигентни, да вярват на чужди измислици. Ако имаме нужда от фантастика, по-добре всеки сам да се я измисли за себе си и да не товари потребителите на Фейсбук с твърдения че някой си професор бил казал....
2
13
БЕЙЛИС
БЕЙЛИС
05.01.2014 16:33
Жалко,бих казала същото:Наистина е чудно, как може хора образовани и интелигентни, да НЕ вярват....и да си мислят че ВСЕЛЕНАТА се върти около ГЕЯ - ЗЕМЯТА:)
13
2
Инспирон
Инспирон
11.07.2013 21:25
Има две теории да сме сами или не и двете са ужасни
12
0
непознат
непознат
02.11.2012 23:40
може би 94% процента от написаното е вярно, има доказателства че на луната има сгради и че там живеят извънземни, видеото от първото кацане на Луната е заснето в една пустия в САЩ, тъй като не са искали да разкрият какво има на Луната- ТОВА ЧЕ НЕ ВЯРВАШ В НЕЩО, НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТО НЕ СЪЩЕСТВУВА
17
1
мишо
мишо
08.03.2012 10:19
Може би има нещо вярно.Още преди80-90 години учителят Дънов казва, че на Луната има 150-200 адепти, които се грижат за човечеството. След като почине човек, енергията/душата/ минава през Луната, очиства се от вредните трептения и тогава поема към други светове. Склонен съм да вярвам, че катаклизмите се предизвикват от Луната.Вероятно такава е програмата за развитието на човечеството...
11
1
любопитко:)
любопитко:)
30.01.2012 20:18
до момента това което сме видели от космоса се равнява на задния двор на домовете ни така че всичко е възможно и всеки може да вярва в която от двете тези поиска. според мен при положение че вселената е необятна за нас все още то е напълно възможно да има безброй цивилизации във вселената. дори в нашата слънчева система има условия най-малкото за микробен живот извън земята. кое е истина и кое не може да каже само някой извънземен както се изрази един учен като дойде на земята и ни обясни всичко.
6
0
00
00
25.09.2011 21:35
Повечето неща са пълни глупости. Вече няма какво да се разкрива и за това започнаха да си измислят пълни тъпотии.
1
8
Генчо
Генчо
24.07.2011 23:01
Който има очи - ще види, който има уши - ще чуе, и така може и да знае (ама въобще не е сигурно, че ще знае истината). Останалите могат да вярват или да не вярват. Аз не вярвам на т.н. медии, предназначението, на които е да водят на някъде, където е угодно някому! С уважение към всички - G.
4
4