Коранът избуя върху тялото на бебе

Коранът избуя върху тялото на бебе

Фрази от Корана се появяват и после изчезват от тялото на деветмесечно момченце от село в република Дегестан, разкри пред РИА Новости представител на местната джамия.

"На семейството Якубови им се роди момченце преди девет месеца. Няколко дни след раждането по тялото му започнаха да се появяват надписи на арабски", твърди източникът.

При раждането си детето имало хематом върху брадичката. И когато той отшумял под него се появил надпис "Аллах".

"Надписите се появяват в понеделник и петък, през което време температурата на детето нараства до 40 градуса. То плаче и крещи. Надписите се съхраняват в продължение на три дни, след което постепенно изчезват и на тяхно място се появяват нови", признава за необичайното явление и майката на момченцето Мадина Якубова.

Малкият Али е второто дете в семейството. Първата им рожба е момиче, но при нея никога не се е проявявал този феномен.

Представители на духовната администрация на мюсюлманите в Дегестан засега се въздържат от коментар, като заявяват само, че и те са били изненадани от случващото се с Али, както всички останали.

Имамът на селото обаче е категоричен, че това са знаци на Аллах.

Рейтинг

4.1
Общо 15 гласували
5 6
4 4
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

коко
коко
24.08.2015 13:06
Буул шит
1
0
Рос дъ Бос
Рос дъ Бос
30.05.2015 09:48
значи , според мен това си е чиста проба манипулация , особено при мюсюлманите, които са силноотвержени в своята религия. Като цяло по голямата част от региите е манипулация (освен Будизма, но това си е моя гледна точка) И за всички които казват че Исус е Господ , само да поясня че Исус не е Господ , а е проповедник , пророк , а знаете ли че мюсюлманите вярват в същия бог като нас ? само разликата е че те вярват в пророка Мохамед,който е последния от пророците (Аллах=Господ от арабски)
10
0
Тони
Тони
18.05.2015 15:45
Пълни глупости! Това си е от дявола. Когато Бог прави чудеса, Той ги прави по най-добрия начин, и не ти става зле от тях, а напротив. Жал ми е за тези, които наричат вярващите глупаци или лесни за манипулация. Невежество е да отхвърляш онова, което не познаваш. Има слаби хора във вярата си. Но истински вярващи (християни) са не тези които се наричат вярващи или християни, а онези, които познават и търсят да опознаят истинската самоличност на Господ Исус и връзката, взаимоотношения с Него. А тези които го правят, мога да гарантирам, че не са нито глупаци, нито слабаци, а точно обратното. Няма вярващ, който да е слаб, депресиран, обезкуражен, податлив на манипулация и т.н Всъщност когато придобиеш мъдростта, която се дава от Библията, много по-трудно могат да те манипулират. Християнството е най-сложната за разбиране и изпълняване религия. Исключително мъдра книга е Биглията, изисква много размишления, които наистина ти дават мъдрост и те водят до едно изключително високо духовно и интелектуално ниво. Което ти помага дори и за реален успех и житейски ситуации. Мога да гарантирам на всеки, който опита и реши да опознае това ще се увери,че в името на Исус има огромна сила и ще види много неща, които не е виждал или очаквал да види до сега.
7
4
аничка
аничка
04.09.2014 18:39
И кой е създал Исус? И къде е отишъл след Възкресението? Колко не информирани хора пишат
2
0
Милена Митева
Милена Митева
20.07.2014 23:18
Да бе да.. хахах. Статия от типа "Шокиращо!" "Ужас!" Пълни глупости :D
2
0
Христо Христов
Христо Христов
17.11.2013 10:45
Стига сте ръсили глупости. Преди време в Грузия една икона плачеше, оказа се че е Фалш. Разни вероизповедания влачат нагоре,надолу уж чудотворни икони за да печелят клиентела(вярващи)Конкретния случай също е някой евтин трик за вярващи глупаци- Извинявам се за израза глупаци ама сте си такива като се оставяте да ви манипулират.
3
1
Ели
Ели
11.11.2013 10:29
Шиила,защо си толкова критична?Чуваме какви ли не неща, престави си че бяха от друга вяра.Тогава каква ще ти бъде реакцията.Нали всички сме хора трябва да се уважаваме независимо от религията.Не всички християни са добри,независимо от религията важно е да си човек.Но българите сме си расисти не се научихме на култура.
16
2
Шиила
Шиила
10.11.2013 23:41
Възможно е,дявола си няма работа,ако е от Бог никога няма да му е зле на детето а то вдигало 40 градуса температура,защото аллах го правел,който не съществува а е измислица на дявола,истината е само в УСУС ХРИСТОС,той е БОГ,началото и края,алфа и омега,пътят истината и живота!!!!!
6
6