Африканските маски и кожите носят нещастие на дома

Африканските маски и кожите носят нещастие на дома

Да се обзаведете дома така, че да излъчва спокойствие и хармония всъщност не е никак лесна работа.

Всяко нещо във вашия дом излъчва енергия. Някои предмети, мебели или аксесоари притежават обаче отрицателна енергия. Кои са те ще разберете в тази статия.

Африканските маски и кожите носят нещастие на дома

Едни от най-опасните аксесоари за интериор са африканските маски. Тези предмети за култови за африканската култура и в тях се влага информация за връзка с духове и задгробни сили.

В интерес на истината не всички маски притежават отрицателна енергия. Има различни видове маски - на добри духове, на духове-пророци, а също и на зли духове. Затова е много опасно да държим такива маски в дома си, ако не знаем каква енергия е вложена в тях.

Още по-опасно е да украсите стената с маска, донесена направо от Африка. В нея може да е закодирана информация за раздяла, конфликти и дори най-лошото - за смърт. Ако имате африкански маски в дома си и ви сполетят беди, знайте, че в тях е причината.

Друг предмет, който носи отрицателна енергия в къщата, е кожата от убито животно. Или препарираните животни или насекоми. Те влошават атмосферата в жилището.

Африканските маски и кожите носят нещастие на дома

Важно е в кухнята да държите само здрава посуда. Чаши със счупени дръжки или чинии с напукани краища моментално трябва да бъдат изхвърлени, колкото и скъпи да са те.

За да има любов и разбирателство в семейството, не дръжти книги с ужаси в спалнята. Всеизвестно е, че човек е най-уязвим, когато спи. Точно тогава съдържанието от книгите облъчва спящия. Затова е най-добре книгите да бъдат съхранявани в отделна стая, пригодена за библиотека.

Картини с морски бури, природни бедствия също носят отрицателна енергия и умеят да "оживеят" в ежедневието на човек.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
някой
някой
15.03.2016 21:19
аз всъщност имам подомни маски и нямам никакво нещастие
0
0
ivan
ivan
16.09.2013 23:27
а филми на двд може ли да сахранявам.ъъъъъъ
1
0
аз
аз
27.06.2012 18:47
Вие сте ненормални !

да хвана да си продам къщата че баба ми умря а .. .
1
0