Уран влиза в ретроградна фаза
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Уран влиза в ретроградна фаза

Уран влиза в ретроградна фаза

Ретрограден Уран

От 26 юли до 26 декември Уран влиза в ретроградната си фаза. Планетата ще се движи в обратен ход в знака на Овен, заради което представителите на огнената зодия ще усетят най-силно ретроградната фаза.

В астрологията планетата Уран покровителства новаторството, революцията, бунта и уникалността, като тези характеристики на планетата се засилват, когато тя стане ретроградна.

Когато Уран започне с обратното си движение, силно се засилва тенденцията към откриване на нещо ново и изключително. Този период засилва тенденциите към изобретателност.

Уран е и планетата, която символизира свободата, пространството и новите пътища за развитие.

Ретроградното ѝ движение ще ни направи по-дръзки, когато преследваме целите си. Куражът и желанието ни за напредък ще са по-силни от обикновено, като се освободим напълно от традиционните норми и схващания за света.

Овен

Интересите към анализ и психология също ще са често срещани през периода на ретроградна фаза на Уран.

Когато Уран е ретрограден, е възможно по-често да се чувстваме неспокойни и напрегнати, а желанието ни за свобода ще бъде много силно, особено когато става въпрос за служебните задължения, които трябва да се изпълнят в срок.

Планетата на новаторството ще се движи на обратно в Овен, което ще засили нагласите за бунт срещу властта и йерархията. Това може да доведе до отказ от подчинение на досегашни обстоятелства в живота ни, желание за промяна и отхвърляне на неща или хора, които считаме, че спъват развитието ни.

Ретроградната фаза на Уран ще се усети особено силно от Овните, като през този период те ще започнат да се изявяват по-ярко, бурно и най-вече емоционално.

Ретроградната планета ще доведе много положителни промени при представителите на първия знак в хороскопа, стига само те да не се противят срещу новото.

Възможно е следващите месеци Овните да изглеждат по-напрегнати от обикновено, тъй като ще им се наложи да решат стари проблеми. Но в крайна сметка Уран ще ги тласне към нещо ново и по-добро, което ще извоюват сами.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 7
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Hermes Hermeticum
Hermes Hermeticum
27.07.2015 16:26
В този период ще падне кабинета Борисов # 2.
0
0