sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Кой внедрява чипове в хората?

Кой внедрява чипове в хората?

Кой внедрява чипове в хората?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Уфолозите и представителите на традиционната наука продължават да спорят действителни ли са информациите, идващи от всички краища на света за имплантиране на тайнствени мини-предаватели от извънземен произход в човешките тела.

Уфолозите притежават дълъг списък със случаи, в които при случайни рентгенови прегледи у хора са открити импланти на различни места из тялото им: под кожата на главата, в ставите на пръстите на ръцете или краката... Те не причиняват дискомфорт и както вече споменахме, притежателите им не знаят за тяхното съществуване и ги открива рентгеновият апарат, ако случайно човек му се случи да има работа с болниците.

За интересен случай с вградени в хората чипове разказва американската лекарка Мади Нолан. На остров Уидбей, щата Вашингтон, тя се натъкнала на цяла група мъже и жени. При абсолютно всички лекарката открила имплантирани чипове от вътрешната страна на бедрото, малко над коляното.

Чиповете имали формата на малък цилиндър. Били са много близо до кожата, която ги е издала с леко възпаление и зачервяване.

Кой внедрява чипове в хората?

Д-р Нолан разговаряла с всичките хора и се оказало, че всички имали един и същи спомен - намирали се в ярко осветено непознато помещение, в което изкарали около 2 часа.

Проведени били и експерименти за установяване на състава на микрочиповете. Химическият анализ на тайнствения продукт установил, че той е близък до състава на чиповете, които се използват в компютърните технологии. Може би те имат сходни функции? Проследяване на местонахождението на хората, за да се контролира тяхното физическо състояние, за да извършат необходимата връзка... Но от кого?

Отговорът на този въпрос все още е някъде там...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
znamgo
znamgo
19.07.2013 20:54
Идва новия световен ред-ха честито!!!
0
0
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
05.10.2011 14:18
И още една обаст от компетенциата на Пухарич, неговите изобретения в електрониката, дава повод за дискусии. Деветте богове на Хелиопол, че по време на контактите си с тях Боби Хорн не трябва да има никакъв метал по себе си. Тази заповед опира чак до металните пломби на зъбите му, които те настояват да бъдат отстранени. Преди да може да изпълни това изискване, Боби Хорн се събужда една сутрин и открива, че през нощта се е случило нещо много странно. По някакъв начин неговите метални пломби са изчезнали и са заменени с полимерни. Изглежда като чудо - докато някой не си спомни способностите на Пухарич за инплантиране на радиопредаватели в зъбите и отделно неговите способности на хипнотизатор.
0
0
to4ilar4eto
to4ilar4eto
02.07.2011 15:17
Аз така мисля. Виж, друго е възможно. През живота си колко ли неща са се забили в теб, па дори и силициеви чипове ? Аз сигурно имам 20тина грама желязо в мен, гарантирам ти. Последният случай, само да ти споделя за какво става на въпрос. Като малък съм си играл с капси, 1 парче 3 милиметра ми се е забило в пръста ( само да не си помислиш, че се бъзикам ) въобще не съм му у обърнал внимание и чак след 3 години понеже е било близко до кокълчето, нещо се е разместило и взе много да ме боли. И аз го разчоплиш и се уплаших при гледката. Така, че всякакви екстри може да се очакват, ама чак имланти.
0
0
1315
1315
13.01.2011 11:48
Ала - Бала - някой си казал на някой и друг рекъл... Защо тези хора не се появят в телевизия, да им се предостави трибуна, среща, разговори и тогава човечеството да реши - дали имат чип и среща с извънземни.
0
0
пинокио
пинокио
10.12.2010 14:55
И аэ имам чип на десния крак, малко над средата на бедрото.
0
0