Пълнолунието краде до 50 мин от съня
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Пълнолунието краде до 50 мин от съня

Пълнолунието краде до 50 мин от съня

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60821
Пълнолуние

Фазата на Пълнолуние, която този месец настъпва на 12-ти юли, е причина хората да спят с между 25 и 50 минути по-малко. Това беше установено след шведско изследване, цитирано в Дейли мейл.

Проучването е проведено от научния екип на университета в Гьотеборг. В експериментите Майкъл Смит и неговите колеги тествали съня на 47 души.

При опитите доброволците били оставено да спят в затъмнени стаи, като техните реакции били наблюдавани в продължение на 24 часа.

Недоспиване

В края на проучването било установено, че Пълнолунието съкращава съня на жените с 25 минути, а на мъжете – с до 50 минути. Точно в тази фаза на Луната доброволците показали най-силна чувствителност към шумове и промени в средата, в която спят.

Майкъл Смит, който е ръководител на проучването, обяснява резултатът от изследването с биологичния часовник, който сме наследили от пещерните хора. Той посочва, че предците ни били най-бдителни именно при Пълнолуние, като считали, че през тази лунна фаза заплахата от врагове нараства.

Пълнолунието тази събота попада в зодиакалния знак на Козирог, което ще облагодетелства действията, свързани с кариерата и реда.

Пълнолунието в Козирог предразполага към набелязване на цели, който да изпълните с течение на времето. Фазата на Луната гарантира положителни резултати от желанията ви в този ден.

Тази събота трябва да бъдете по-сдържани, изпълнителни и дисциплинирани.

Козирог

За да постигнете целите си за деня, трябва да спестите изразяването на чувствата си с думи, а да ги покажете чрез действия.

През деня трябва да запазите стабилност, продуктивност и организираност. Разчитайте предимно на себе си, като избягвате емоционалните преживявания.

На преден план са темите, които се свързват с професионалната реализация и семейните традиции, просперитета, възхода и края.

Пълнолунието е подходящ период за изчистване на организма от токсини.

Фазата на Пълнолуние тази събота е едно от трите Суперлуния, които се очакват тази година. Тогава Луната ще е максимално близо до Земята и ако няма много облаци, можем да станем свидетели на уникална небесна гледка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати