Намериха мъртва старица 6 години след смъртта ѝ

Труп

Труп на възрастна жена, починала в апартамента си, беше случайно намерен чак след шест години. Смъртта на старицата от френския град Руан била установена, едва когато живеещите в апартамента под нея се оплакали от теч на вода, пише Мирър.

След негодуванието на съседите, апартаментът бил отворен и претърсен. Така служителите на реда се натъкнали на ужасяваща гледка. Полицията предполага приблизителната дата на смъртта на жената по последните писма, които тя е разпечатала.

Ужасяващата случка разбуни духовете във Франция. Тя стана причина в страната да бъде повдигнат много сериозен дебат относно съдбата на пенсионерите и как голяма част от тях са изоставени от децата си и трябва сами да се грижат за себе си.

Сметките на починалата старица били заплащани от разплащателна сметка, като преводите са продължавали след смъртта ѝ. Жената не е била в близки отношения със съседите си, ето защо те не забелязали изобщо нейната липса. До момента не са открити никакви роднини на старицата и не е ясно дали има живи такива.

Изобщо не се учудвам, тук всеки живее сам за себе си, коментира случилото се обитателка на същия блок.

Напоследък случаите с хора, чиито трупове са откривани много време след кончината им, доста зачестиха. Мъртва британка, беше намерена в дома си отново шест години след смъртта си.

Скръб

Британката на име Ан Лейтрим е живеела сама в апартамента си. След като автомобилът ѝ изчезнал внезапно от паркинга и никой повече не я видял, съседите и помислили, че тя се е преместила на нов адрес.

По стечение на обстоятелствата съдия изпълнител и двама ключари влезли в апартамента на старицата и попаднали на останките ѝ.

Не мога да повярвам! Ужасяващо е как след толкова много години никой не е забелязал нищо и не се е поинтересувал какво е станало, коментира потресен служител от полицията.

Наистина изпитват вина, че нито веднъж не почуках на вратата и не опитах да вляза или да споделя с някого, но всички наистина си мислехме, че тя просто се е изнесла, разкайва се съседка на починалата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ана-Ирина
Ана-Ирина
14.07.2014 18:45
тъжно...
2
0