Мексикански кмет се ожени за крокодил

Крокодил

Градоначалникът на малкото рибарско градче Сан Педро Уамелула в Мексико е встъпил в брак с не кой да е, а с истински млад крокодил, информира Скай нюз.

Кметът Хоел Васкес Рохас решил да участва в символичния ритуал, тъй като местните хора твърдо вярват, че влечугото е омагьосана принцеса и след бракосъчетанието ще донесе щастие и късмет на града. Освен това населението на Сан Педро Уамелула се надява, че след обреда ще се умножи и уловът на рибарите.

Кметът Хоел Васкес Рохас е много доволен от избора си на брачен партньор. Преди сватбената церемония той и сватбарите преминали през целия град, а след бракосъчетанието, младоженецът подарил един танц на крокодила. Нетрадиционната булка била облечена съвсем според случая. Неголемият крокодил носел булчинска рокля и дори воал.

Сватбеното тържество било голямо и пищно, като на мястото се събрали всички местни хора. Младоженците посрещнали гостите си с банкет, танци и фойерверки. Не се знае колко е струвала цялата сватба. Според очевидци обаче тези, които не са пожелали да дадат пари за пищното тържество, са били глобени.

Това не е първият случай, в който мъж сключва брак с животно. Преди няколко години суданецът Чарлз Томб се ожени за коза, след като беше хванат от стопанина ѝ „да се възползва от нея като съпруга“.

Коза

Една нощ чух козата ми да врещи. Отидох да проверя какво става и заварих Чарлз Томб гол и влязъл в интимни взаимоотношения с животното ми. Попитах го какво се случва, а той падна зад козата. Тогава го накарах да плати зестра от петнадесет хиляди судански динара (сравняващи на 125 долара), тъй като беше опозорил козата ми. И след това той заживя с нея, разказва първият стопанин на козата.

След бракосъчетанието си суданецът и козата Роза станали неразделни. По-късно тя родила, изглежда от извънбрачна връзка, тъй като новороденото било съвсем нормално козле.

За жалост, браният живот на Чарлз Томб и възлюбената му не продължил дълго. Омъженото животно починало по много нелеп начин - Роза се задавила с найлонова торбичка, която глътнала, докато яде боклуци по местните улици.

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари