Гледане с пръстен
Divination with a Ring
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гледане с пръстен

Гледане с пръстен

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Пръстен
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Гледането с пръстен се практикува от древни времена. Този ритуал изисква знания и подготовка. Най-добрият ден за гледане с пръстен е петък, а в понеделник не се гледа.

Благоприятното време за гледане е след залез слънце. Преди гледането с пръстен трябва да се махнат всички метални накити от тялото, както и всички колани.

В пълна тъмнина трябва да се запалят две свещи – енергията на огъня ще ви помогне да намерите отговори на въпросите си.

Най-добре е пръстенът да е гладък и златен, затова най-подходящо е да използвате венчална халка. Необходими са ви пръстен, четири дълбоки чинии и четири парчета плат.

Ще ви е необходим помощник за този ритуал. Този, който ще гледа, излиза от стаята, а помощникът слага пръстена в една чиния и покрива всички чинии с парче плат.

Когато всичко е готово, гледащият влиза и избира една от чиниите. Ако пръстенът е в нея, до четири месеца ще сключи брак или най-после ще открие половинката си.

Гледане с Пръстен

Ако пръстенът се намери от втория опит, любовта или бракът ще ви споходи след година. Ако е след третия път, любовта ще ви ощастливи след две години. А ако пръстенът се намери едва на четвъртия опит, добре е да се концентрирате върху работата и приятелите си в близките три години.

С пръстен можете да разберете колко деца ще имате. Необходими са ви стъклена чаша без ръбове, черен конец и гладък пръстен.

Чашата се пълни до една четвърт с вода. Пръстенът се връзва за конеца и се пуска така, че да не опира във водата. След като пръстенът започне да се люлее и да се удря в стените на чашата, бройте – това ще е броят на бъдещите ви деца.

С четири пръстена можете да предречете финансовите си успехи. Необходими са ви златен, сребърен, меден пръстен и такъв от полускъпоценен камък.

Всички пръстени се слагат на масата. Очите ви се връзват, а ваш близък човек разбърква пръстените. Вие трябва да протегнете ръка и да вземете един пръстен.

Ако ви се падне златен пръстен, очаква ви голям финансов успех. Ако хванете сребърния пръстен, очаква ви добро финансово положение, а ако докоснете медния пръстен, в близките четири месеца няма да има промени във вашите финанси. Ако докоснете пръстена от полускъпоценен камък, очаквайте финансови неуспехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
56
410
37
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати