Как да призовем дух?
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да призовем дух?

Как да призовем дух?

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Дух
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Много хора се изкушават да призоват дух, за да разберат нещо за бъдещето. Но това е много опасно, затова, преди да вземете решение да викате духове, помислете дали е необходимо да безпокоите покойник.

Освен това духовете не могат да ви помогнат да разберете нещо за бъдещето, а помагат за откриването на хора или предмети, могат също да се опитат да ви дадат важен съвет. Но могат и просто да ви излъжат.

Дори да викате духа на починал човек, който приживе ви е бил близък, вие го карате да преодолее границата между нашия свят и отвъдното, а това е трудно.

Може да се случи че духът, викан от вас, няма да се появи, защото иска да ви предпази от последствията от този ритуал, но вместо него може да се появи злонамерен дух.

Трябва да запомните, че по време на ритуала не трябва да излизате от очертания кръг. Не трябва да взимате нищо от духа и не трябва нищо да му давате, както не може да му задавате въпроси за задгробния живот.

С духа трябва да се говори тихо и нежно. Ако усетите, че вместо призования от вас дух се е появил някой друг, веднага прекратете сеанса.

Гробище

Ако усетите желание да прегърнете духа, не го правете, защото ще предизвикате много неприятни последици за самите вас.

За да се подготвите за ритуала на призоваване, трябва да изберете ден, който е бил важен за покойника – денят на неговото раждане, на сватбата му или друго важно събитие от живота му.

Подготовката е трудна и продължителна. Четиридесет дни преди призоваването трябва да сте на пости – да не ядете месо. Яйца и млечни продукти са позволени.

През тези дни трябва на видно място да държите портрет на покойника, като през нощта той се покрива с плат. До снимката трябва през всички дни да стои чаша с вода и парченце хляб.

След като изтекат тридесет и девет дни, купете четиридесет църковни свещи и донесете няколко бучки пръст от гроба му.

През целия ден на извършване на ритуала не трябва да напускате помещението, където смятате да призовете духа. Трябва да пазите мълчание и завесите да са дръпнати. На стените не трябва да има огледала и пирони.

Точно в полунощ начертайте на пода на стаята кръг с помощта на тебешир. В този кръг сложете два стола – един, на който ще седите вие, и втори – на него сложете две чаши с вода и две парчета хляб. Жените трябва да са с пуснати коси. Върху тялото ви не трябва да има метални накити.

Призрак

Запалете свещите и изгасете лампите. Ако се случи нещо, което предизвиква страх у вас, трябва да успеете да бутнете на пода хляба и чашите с вода – тогава духът ще изчезне.

Имайте предвид, че трябва добре да прецените риска от призоваване, тъй като този ритуал може да предизвика силни промени в психиката ви.

Ако все пак сте решили, че ще го направите, трябва да кажете заклинание, докато държите бучките пръст от гроба на покойника. Трябва да изречете следното, като първо споменете името на покойника:

„Викам те от гроба, от цветята и от венеца, от иконата на гърдите, от последната свещ, каня те при мен. Призовавам те да се надигнеш от мъртвите и да стоиш извън кръга! ”

Ако духът се появи, ще разберете, защото в стаята ще стане студено, може да се местят предмети, да чувате гласове и шумове.

Много хора, които са се опитвали да викат дух, след това са имали нужда от помощта на психиатър, така че още веднъж добре помислете, преди да призовавате дух.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 11
4 9
3 5
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Krizbeto Bro
Krizbeto Bro
17.02.2017 02:03
това не майтап но ако ви е страх не го правете защото може да умрете не хубаво това без майтап и е тъмно сега и ме страх найстина много и това ме полудява но аз съм свикнал не правете дяволски неща да не пострадате и да не умрете от стрях моля хора не го правете за ваше добро е
8
0
Анонимен
Анонимен
11.01.2019 14:31
аз пък си търся приятели и ако искаш моля те пиши в фб или инстаграм
0
0
Потребител#173895
az probvah na data 13:06:2016 godina v 15:30 ama ne stana shto zashtoto NE SASHTESVYVAT ama izprobvah s karvavata meri e tq ne stana bash ama vse chyvam shymove tva produlji okolo 2-3 sedmici polse vsichko stana okei :XD
5
11
Анонимен
Анонимен
17.05.2019 12:46
Много ми е чудно от къде си взела пръст на кървавата Мери!! Хаха
2
0
miroslava ludmilova :*
miroslava ludmilova :*
02.04.2015 13:11
Dnes tochno vav chetvurtak shtese opitam dago napravq predi meseci moqt dqdo umrq no shtese opitam nadqvamse da stane nadqvamsee no do nqkade me xvashta straxx no nqma pr
9
7
Nikoleta Georgieva
Nikoleta Georgieva
21.03.2015 18:22
Oyy strax me xvana no dhte go napravq :/
9
2
Криси
Криси
10.03.2015 10:28
Никога няма да призовем дух с моите приятели по този начин
10
0
Даяна
Даяна
14.02.2015 12:58
Това с викането на духове е опасно.Това изобщо не е шега работа.Аз не бих го направила.
11
1
Георги
Георги
28.10.2014 15:55
охоо.. мале.. тва е.. доста.. интересно.. !!
6
3
анабел
анабел
18.09.2014 22:42
Истина е.
9
2
Славян
Славян
01.10.2014 16:41
Аз съм само на 12години.С мойте приятели сме преживявали много страшни неща,но това едвали ще посмеем.
7
2
Славян
Славян
01.10.2014 16:31
Съгласен съм с теб
4
1